sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
12 Cremallera portàtil

12 Cremallera portàtil

Nº de part: PH01 Porta de cadenat portàtil a) Fabricat en modelat de nylon reforçat amb plàstic. b) Pot portar fins a 12 cadenats alhora. c) Etiqueta d'advertència anglesa. Es pot fer un altre idioma.

Descripció

Nº de part:   PH01

Pany de coixinet portàtil   Prestatge

a) Fabricat en modelat de nylon reforçat amb plàstic.

b) Pot portar fins a 12 cadenats al mateix temps.

c)   Etiqueta d'advertència anglesa. Els altres treballs poden ser personalitzats.

 

Part núm.

Descripció

PH01

Un ccommodate fins a 12 cadenats

Per completar el desbloqueig

Confirmeu la finalització de les tasques de manteniment - - el personal de manteniment desbloquejar i desmuntar - - informar el procés de manteniment de la font de calor finalitzada - - comprovar i acceptar el personal de procés - - el personal de procés desbloquejar i desmuntar.


Desbloquejar notes: panys personals

El desbloqueig s’ha de basar en el principi de resoldre el bloqueig col·lectiu després del bloqueig individual.

Un cop l’operador finalitzi l’operació, poseu-vos en contacte amb el bloqueig personal. Després de confirmar que tots els operadors han alliberat el pany personal, el tutor de la unitat territorial ha d’alliberar el pany personal

El titular del blocador d’una unitat territorial ha de ser l’últim que elimina un pany d’un pany personal.

Notes de desbloqueig: bloqueig col·lectiu

Quan es dissenya un aïllament elèctric i d’instrument, les unitats territorials proporcionaran claus de tancament col·lectiu als professionals de l’electricitat i l’instrumental, que desbloquejaran els panys.

Els operadors eliminen els panys individuals de les taquilles col·lectives.

Quan es retiren totes les unitats de construcció de la resclosa, els treballs de reparació i manteniment finalitzen.

Després d’haver confirmat que l’equip i el sistema compleixen els requisits d’operació, la unitat territorial ha d’alliberar el bloqueig col·lectiu al lloc d’acord amb la llista d’etiquetes de bloqueig.

El responsable de la unitat territorial és l’última persona que resol la caixa de bloqueig col·lectiu.Exemple concret: revisió del motor

1. Poseu-vos en contacte amb les unitats territorials per tancar l'equip fallit i fer un aïllament energètic. (les unitats territorials utilitzen panys col·lectius per bloquejar punts d’aïllament.)

2. Confirmeu que l’energia del lloc de manteniment s’ha quedat completament aïllada. (el responsable del manteniment i el responsable de la unitat territorial han de confirmar que l’energia està aïllada.)

3. El personal de manteniment elèctric ha d'aïllar la font d'energia dels equips. Tots han de bloquejar-se.

4. El personal de tancament rellevant ha de posar la clau a la caixa de tancament d’avís i la persona encarregada del manteniment ha de guardar la clau de la caixa de pany. I empleneu el registre de retallada del bloqueig

5. Desbloqueig: confirmeu que s'ha completat la tasca de manteniment in situ i que les condicions estan preparades per a la seva posada en servei. El responsable del manteniment obrirà la caixa de bloqueig col·lectiu i el personal rellevant prendrà la clau, obrirà el punt d’aïllament d’energia i reprendrà la producció.


Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre 12 porta-cadenat portàtil fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs cremallera portàtil personalitzada de 12 cadenats fabricada a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: 12 fabricants portàtils de cadenats portàtils de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta