sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositius de bloqueig de vàlvula de bola estàndard de seguretat de 0,25 '' a 1 ''

Dispositius de bloqueig de vàlvula de bola estàndard de seguretat de 0,25 '' a 1 ''

Núm. Part: SBVL01 Bloqueig estàndard de vàlvula de bola a) Fabricat en acer endurit, tractament de superfície mitjançant polvorització a alta temperatura, resistent a la corrosió. b) Les panys de disseny d'una sola peça poden fer girar les vàlvules de bola en quarta posició. c) S'utilitza en mides de vàlvules de bola de 6,35 mm (1/4 ") a 25 mm (1"), el diàmetre dels forats és de 3/8 ".

Descripció

Número de part:   SBVL01

Bloqueig estàndard de vàlvula de bola

a) Fabricat en acer endurit, tractament superficial per polvorització a alta temperatura, resistent a la corrosió.

b) Les panys de disseny d'una sola peça poden fer girar les vàlvules de bola en quarta posició.

c) S'utilitza en mides de vàlvules de bola de 6,35 mm   (1/4 ") a 25 mm   (1 "), el diàmetre dels forats és de 3/8".

 

Núm. De part

Descripció

SBVL01

Mida: 82mm × 55m, diàmetre del forat: 11 mm

SBVL02

Mida: 157 mm × 102 m , diàmetre del forat: 11 mm

SBVL02-2

Mida: 157mm × 102m, diàmetre del forat: 7,5 mm

6 拷贝

Avaluació de LOTO

L’estimació és una eina excel·lent per actualitzar projectes bloquejats. Només després que el procés de bloqueig i entrenament del bloqueig sigui provat per la pràctica del pensament i la recerca del canal internacional, podem determinar si els primers treballs tenen èxit o no. Els exercicis d’entrenament, els procediments de bloqueig i l’equip de bloqueig s’avaluen per determinar si funcionen de la manera prevista. L’avaluació és també una bona oportunitat per millorar el programa d’etiquetatge de bloqueig, ja que és més fàcil identificar les vulnerabilitats que no s’observen fàcilment en les primeres etapes de la formació.

OSH A ha introduït una legislació per revisar el programa d’etiquetatge de bloqueig per fases. La gent hauria de seguir aquestes regles per establir una base sòlida per a l'avaluació i la promoció del projecte. La revisió del projecte s’ha de dur a terme almenys una vegada l’any per una persona designada que no estigui relacionada directament amb el procés objecte d’avaluació. Totes les desviacions descobertes durant la revisió s’han de corregir i es verificaran els rols de tot el personal.

La revisió també es registrarà, inclosa la data de la revisió, el procés, la maquinària implicada i el nom del treballador corresponent.

Els projectes evolucionen

Els bons projectes de bloqueig haurien d’evolucionar gradualment. OSHA establirà més requisits i emetrà directrius més estrictes en el futur, per la qual cosa és important mantenir actualitzats els programes de bloqueig de la vostra empresa.

De la mateixa manera, la comunicació oberta amb els empleats a tots els nivells permetrà bloquejar projectes per assolir el seu màxim potencial. Un projecte bloquejat que fomenta la comunicació és més eficaç per identificar els pros i els contres d’un projecte que no té varietat. Només així es pot continuar avançant, superar les normes mínimes estipulades per la llei i, finalment, convertir-se en un veritable projecte per a l'empresa i els empleats.


Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, els nostres dispositius de bloqueig de vàlvula de bola estàndard de seguretat de 0,25 '' a 1 '' fabricats per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a dispositius de bloqueig de vàlvula de bola estàndard de seguretat de 0,25 '' a 1 '' personalitzats a l'engròs fabricats a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica i també us oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de dispositius de bloqueig de vàlvula de bola estàndard de seguretat de 0,25 '' a 1 '' Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta