sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Què precaucions es liquidaran durant la producció de l'etiqueta d'advertiment de seguretat?

Què precaucions es liquidaran durant la producció de l'etiqueta d'advertiment de seguretat?

Aug 03, 2017

Quines precaucions cal pagar durant la producció de l'etiqueta d'advertiment de seguretat?
1, primer considerar la racionalitat de la construcció, és a dir, per considerar difícil fer els materials de construcció, la construcció és difícil de ser més problemes, o la construcció de riscos de seguretat, que cal tenir en compte.
2, el principi de representació visual: disseny etiqueta d'advertiment de seguretat és una comunicació visual i el paper de difusió d'informació, en la selecció de l'època de prestar atenció a les necessitats de l'actuació del concepte i efectes visuals.
3, a considerar l'ús de terme i l'ús del recinte, alguns seguretat advertint Etiquetes s'utilitzen per un curt temps, com el lloc d'exposició, i alguns són molt de temps per utilitzar, així que prengui en compte la vida de l'etiqueta d'advertiment de seguretat, Outdoor i indoor ús de materials en el mateix en fluential i vegades la ubicació també és molt important.
4. hem de tenir en compte els costos de manteniment, ús i servei, podem seguir els efectes visuals no cegament i oblidar el client és econòmic assequibilitat, si això és oblidat, és probable que aquest programa no s'implementaran.
Ara tant empreses de gran empresa o botiga petites operacions són més exigents propi professional bé etiqueta d'advertiment de seguretat. Perquè en el concurs cada vegada més ferotge avui, una bona publicitat, un bon senyal, serà el punt culminant dels seus clients per atreure els clients.
Ara molts clients en els requisits de la producció de seguretat advertint Etiquetes requereixen l'ús de caràcters mini-lluminós, llavors, què és que la mini-lluminosa caràcters finals? Quins són els avantatges d'això?
Els personatges anomenats mini-lluminosa, és exquisida, bella, de manera que no creu hi ha cap altre estil de paraules emissors de llum que ella més bonica, perquè voleu anunciar la paraula llum de pensar en ella.
L'estructura dels miniatura acrílic lluminós personatges d'etiquetes d'advertència de seguretat
Caràcters mini-lluminós del material temàtic és planta de font de llum del vidre acrílic llum guia placa LED més destacat, el procés de producció és utilitzar acrílic cristall talla formació solc mecànic i llavors enganxar mòlta i llavors fila de font de llum LED, i finalment, pintar tractament superficial.
Avís de seguretat d'etiquetes el procés bàsic de l'ús de producció mecanitzada, perquè els personatges mini-lluminosa es ultraprim, ultra petit, tan molt delicada i bella. Més important és la mini-llum paraula closca material recuperació, d'acord amb les normes internacionals, per aconseguir la protecció del medi ambient.
Mini personatges lluminós
Seguretat advertint bellesa exquisida etiqueta, estandardització mecànica pot ser produït, alta qualitat, textura. Aplicable als comptadors de centres comercials, botigues, botigues de joieria, mobles de marca, botigues de roba de marca i altres marques que corporatives imatge Etiquetes d'advertència de seguretat. Pot realçar la millor imatge de marca de la companyia.
I la resina personatges lluminoses, la resistència en miniatura a la coloració groguenca, més llarga vida. Mini caràcters lluminós també poden ser cares diferents colors dels senyals d'avís de seguretat de llum.
Per tan un nou tipus de procés de producció d'etiqueta d'advertiment de seguretat, crec que hi haurà més i més gent prestar atenció a ella i fins i tot m'encanta.