sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Quina és l'avantatge d'un kit de bloqueig del cilindre de bloqueig de doble clau?

Quina és l'avantatge d'un kit de bloqueig del cilindre de bloqueig de doble clau?

Jun 26, 2017

Quin és l'avantatge d'un cilindre de bloqueig de doble clau de bloqueig del kit?
El nucli de bloqueig per trencar la "clau per obrir un bloqueig", el concepte tradicional, l'ús d'una estructura laminada de doble nucli especial, en el cilindre tradicional existent sobre la base de l'addició d'una capa de nucli de seguretat, l'ús de Dues dents diferents, s'ha inserit a la clau de bloqueig del mateix forat, només es pot obrir el bloqueig. És diferent del bloqueig del mercat actual pels dos cilindres, simplement afegiu el bloqueig de dues claus, la forma del rendiment d'un únic forat, de manera que la instal·lació és molt convenient per a una varietat de portes comunes, portes de seguretat (tals Com a paraula "un", "una" paraula de dues vies, paraula "deu", la paraula "un", la paraula "un", la paraula "un", la "porta", el cadenat de la porta de l'automòbil, també es pot S'utilitza per al kit de bloqueig de la moto, el kit de bloqueig de cadena i un altre kit de bloqueig de bola, en blanc, etc.).

El cilindre de bloqueig de la velocitat oberta és a prop de zero, bons conjunts de rendiment protector, fins i tot si els que tenen el mètode de desbloqueig tècnic anomenat "desbloqueig urgent" per desbloquejar el rei, només poden esperar a sospir; El rendiment de la manipulació del nucli de bloqueig és més encomiable, ara el robatori utilitza molt el tipus de "deu" o "a" en blanc d'un forat en blanc, fort per invertir el cilindre de bloqueig, de manera que el cilindre de bloqueig aconsegueixi el propòsit de Desbloqueig, aquest mètode en el cilindre de doble tecla. És difícil jugar amb el seu poder, el kit de bloqueig perquè la força externa per invertir la part superior del nucli de bloqueig és només la seguretat del nucli, fins i tot si el nucli de seguretat és eliminat, la principal El cilindre encara és segur i segur (aquí relacionat amb alguns secrets tècnics), el més gran La pèrdua no és més que la substitució d'un bloqueig només. A causa del nucli de bloqueig de les idees noves i un excel·lent rendiment antirobatori, la unitat de bloqueig de la cadena suposa una innovació global.

El bloqueig és una espècie de béns de consum diari que estan molt relacionats amb la vida de les persones. Kit de bloqueig Es pot dir que el "bloqueig pot", però sovint veuen el bloqueig establert per algunes persones obertes de forma silenciosa, o fins i tot en una mica de xiclet pot obrir fàcilment, o la fibra d'acer es torna fort, els sentiments de la gent decepció són sempre palpables . Afortunadament, aquesta situació s'ha convertit en el passat, ens unim les mans per desenvolupar conjuntament aquests productes d'alta tecnologia, per promoure l'arribada d'una nova era de panys.


El consum nacional de paquets de bloqueig anual s'estima en 50 milions o més, sempre que es lluiti pel 5% de la quota de mercat, es pot aconseguir una producció anual de 2,5 milions de producció i vendes, el cost dels costos de material de cilindre de bloqueig de doble tecla Que el bloqueig ordinari augmenta en 3 iuans aproximadament, però mitjançant la utilització de productes d'alta tecnologia, el bloqueig de cilindre de bloqueig de doble tecla, el valor afegit almenys 5 vegades, que està a punt d'augmentar l2 de iuans /, d'acord amb l'anuari Producció i venda de 2,5 milions de dòlars, un milió, el kit de bloqueig, les perspectives del mercat són molt gratificants. Transferència: el 20% de les accions tecnològiques, la tecnologia es va negar a comprar un preu, altres maneres d'afrontar els negocis. Una vegada que la tecnologia es transfereix amb èxit, l'intermediari només pot transferir més del 8% de la tarifa de transferència.