Què és un cadenat de seguretat obert horitzontal?

Estructura horitzontal de cadenat de seguretat oberta, eix central de bloqueig de bloqueig i eix vertical local lineal de pany, el cap és un eix excèntric, mitjançant el feix de bloqueig de l'eix excèntric. Quan s'obri el bloqueig, es gira la tecla al nucli de bloqueig, gireu el bloqueig i la tecla, restableix la resina de la deflació, el bloqueig gira cap a un determinat Angle, l'eix excèntric del pin esborra el pin del bloqueig del paper, enganxa el grill a sota de l'acció de la força de la força reboten cap amunt, jugant a una alçada determinada per liang pin, es van mantenir obertes.

Una vegada que el grilló es va aixecar, tanqueu les barreres de bloqueig de l'eix excèntric, que no es poden tornar a col·locar in situ, la clau del bloqueig per les barreres tampoc no pot treure les bales.

Quan el bloqueig necessita tancar, amb un cadenat de seguretat obert i obert, a prop de la pressió sobre el bloqueig, tanqueu el moll de xassís ajustat al cos del cadenat, introduïu la posició de bloqueig, el xafardí de llança elimina els obstacles del nucli de bloqueig del cargol excèntric, , sota l'acció de la prohibició excèntrica del pin de bloqueig, per aconseguir el propòsit de bloqueig.

El pany té una estructura senzilla, un preu baix, la clau no és fàcil de perdre, etc. Però també té un defecte greu, el grau fort és baix, el rendiment antirobatori és baix. Com que el grillet és una sola atresia, no es pot atrapar fàcilment la superfície de l'atresia, fer que el grillet s'hagi danyat.

En els últims anys, molts fabricants de bloqueig de consumidors discuteixen activament el progrés en el bloqueig del grau fort i consumeixen la llengua horitzontal de bloqueig de cadenat de seguretat. El bloqueig de l'urdimbre i la part superior del desbloqueig de creu original augmentat, el pin de primavera, la llengua de bloqueig, el segell de quatre parts i el procés de fabricació del pany.

Quan la demanda s'obre el bloqueig, inseriu la clau al nucli de bloqueig, tanqueu l'eix excèntric del pin de l'eix del cadenat de bloqueig perduda perduda, la generació de la vora lateral de bloqueig movent cap avall en moviment cap amunt, no pugueu utilitzar la llengua de bloqueig, la resclosa de la llengua de bloqueig ajustada cap enrere, es prohibeix el xerraire de bloqueig, enganxa el grilló sota l'acció de l'estirament, s'aixeca, puja fins a una alçada determinada per un pin de liang que s'atura després.

Obert de forma oberta quan el bloqueig necessita tancar, d'acord amb la pressió de seguretat del cadenat tancat, tanca el ressort ajustat al resguard del ressort, sota l'acció del moviment de generació. sota l'acció d'estirar per bloquejar la prohibició de liang, bloquejar el capçal de l'aixeta excèntrica i fixar el grillet de bloqueig, tan forts que els tancaments temporals oberts horitzontals originals, molt avançats.