sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Quines són les característiques de seguretat del cadenat de seguretat?

Quines són les característiques de seguretat del cadenat de seguretat?

Aug 14, 2017

Quines són les característiques de seguretat del Cadenat de seguretat?
El Cadenat de seguretat és un bloqueig intel·ligent, és la tecnologia d'informació de l'ordinador, la tecnologia electrònica, la tecnologia mecànica i la tecnologia moderna de maquinari perfecte de vidre. En els últims anys, amb el desenvolupament de la llar intel·ligent, els Cadenats de seguretat al mercat cada vegada són més populars, el seu rendiment i seguretat ha superat àmpliament el bloqueig mecànic, cada vegada més persones han començat a triar un cadenat segur, tots sabem que l'ús de Cadenat de seguretat Quines són les característiques de seguretat del Cadenat de seguretat?
Característiques de seguretat del cadenat de seguretat:
1, funció d'obertura de la porta d'emergència: en cas d'emergència, la potència externa disponible per obrir la porta, també pot utilitzar la tecla d'emergència per obrir la porta. Com ara l'aparició d'incendis i altres situacions d'emergència, també es pot obrir la porta amb rapidesa i seguretat.
2, funció d'alarma de baixa tensió: la tensió és massa baixa, el cadenat de seguretat serà d'alarma de baixa tensió (suggereix que reemplaça la bateria el més aviat possible) durant l'alarma de baixa tensió, el Cadenat de seguretat es pot desbloquejar més de 200 temps.
3, gestió de contrasenyes de diversos nivells: una contrasenya d'usuari i gestió jeràrquica de contrasenyes de gestió, contrasenya d'usuari i contrasenya es pot personalitzar segons les necessitats del client per modificar.
4, protecció de la contrasenya: quan es controla la contrasenya per tres errors d'entrada consecutius, la placa base Safety Pad es bloqueja durant 15 minuts, evitant de manera efectiva que la contrasenya sigui maliciosa per robar.
5, funció de doble bloqueig:
Pany forçat extern: no es pot obrir a l'interior, aplicar per sortir, per evitar intrusions.
Bloqueig forçat intern: l'exterior no es pot obrir, de manera que a casa teva més tranquil·litat, segura.
6, funció d'alarma de manipulació de la manipulació: bloqueig la porta de l'estat, estaven escollint el bloqueig, es bloqueja el bloqueig del bloqueig electrònic i s'emetrà un fort so d'alarma.
7, funció de contrasenya virtual anti-peep: introduïu la contrasenya correcta abans d'introduir qualsevol codi d'interferència, eviteu de manera efectiva que altres no robin contrasenyes, robatori.
8, funció de bloqueig automàtic: l'ús del nucli de bloqueig automàtic, la porta si la tapa falsa o la coberta virtual del cas del Cadenat de seguretat bloquearan automàticament, l'entrada i la sortida més segures.
Cadenats de seguretat mitjançant certificació d'identificació d'empremtes digitals, protecció de seguretat molt millorada, moltes famílies estan instal·lades en un Cadenat de seguretat. Quins són els components del cadenat de seguretat?
1, pantalla LCD
Els productes nacionals poden proporcionar aquesta configuració dels fabricants no gaire, la majoria d'ells només mitjançant la il·luminació i la veu demana que aquests mòduls d'empremta digital tinguin la funció d'aconseguir. Configureu la pantalla LCD, podeu fer que l'usuari funcioni de manera més còmoda i senzilla. El consum d'energia és més alt que la llum i el so. Però l'ús del cristall líquid sens dubte pot fer que el Cadenat de seguretat sigui més intel·ligent, l'operació d'usuari és més simple, és obvi. La configuració del cristall líquid no és una acumulació simple de materials, sinó que també implica el disseny racional de sistemes de programari i circuits.
2, xip
La tecnologia de xips és la barrera de les barreres comunes de la indústria informàtica de la Xina, la tecnologia ha estat el control i el monopoli dels Estats Units. En l'actualitat, la Xina ha desenvolupat amb èxit un xip de processament professional de seguretat DSP, el xip és generalment envasat a Taiwan, els fabricants nacionals de la crema de programari d'algorismes; la gran majoria dels fabricants de cadenat de seguretat que utilitzen el xip d'algoritme d'empremtes digitals domèstiques.
3, el sensor
El sensor de cadenat de seguretat és principalment un sensor òptic i un sensor semiconductor, el sensor òptic es refereix principalment a l'ús de coms i altres dispositius de sensors òptics, l'accés a imatges d'empremtes dactilars, el mercat generalment es realitza en forma de mòdul global, aquests sensors són preus més baixos , però més gran S'utilitza en el Cadenat de seguretat, el control d'accés a la impressió digital i altres productes.
4, mòdul d'empremtes digitals
Com a interfície de la cadena industrial, hi ha companyies professionals de programari i empreses de Seguretat de Cadenat de seguretat per proporcionar un grup de mòduls digitals. La majoria d'aquests mòduls s'han importat al país i proporcionen l'espai de desenvolupament secundari corresponent. Només després del desenvolupament secundari del mòdul d'empremtes dactilars realment pot exercir el seu paper. Com una computadora, Windows XP t'ha instal·lat, però has de ser pràctic, heu d'instal·lar un programari especial.