sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Què és el cadenat de seguretat?

Què és el cadenat de seguretat?

Jun 19, 2017

Quin és el cadenat de seguretat?
El cadenat de seguretat és un dels cadenats de seguretat més comuns de la nostra família i, si perdem la clau, què hem de fer? Bloqueja els taquilles que no poden ajudar a gastar diners, com obrir el cadenat de seguretat? A continuació, fem una ullada a com el cadenat de seguretat obre la introducció pertinent.
Desbloquejar el bloqueig abans de practicar la pràctica: el primer que cal fer és treure el cadenat de seguretat i, a continuació, comprendre l'estructura interna d'una varietat de cadenat de seguretat, amb el mètode de dislocació per millorar encara més el principi de més obertura per al cadenat de seguretat Impressió oberta.
Obriu un mètode segur de cadenat
Bloqueig del mètode de bloqueig: una làmina metàl·lica més un filferro de metall fi, peces de metall com el tipus de ploma a la ploma, un plegat de 90 ° d'extrems, un forat de rotació per a la força de rotació, filferro a la bola de forat del tancament Prop de l'escombrat d'anada i tornada, bona Sort per obrir.
Mètode de cadenat de seguretat obert dos
Agafeu un filferro resistent de metall (anell de claus), una petita part de la corba cap a l'angle de 135 °, que ha arribat al torn de profunds forats (necessitat de practicar, una mica difícil).
Mètode de cadenat de seguretat obert tres
El Cadenat de seguretat general té un corretja de bloqueig, tanca el cor, a més d'endollar el forat que hi ha fora del forat, hi ha diversos forats rodons, on hi ha diversos forats i es tanca el cercle d'uns quants corresponents, que poden posar un ressort i 2 A diferents Alçada dels marbres de coure.

Un cop inserida la tecla, els dos marbres es donen altures diferents a causa de la diferent alçada de les dents. Si els límits de les dues bales en tots els forats són iguals a la circumferència del centre del bloqueig, el cos de bloqueig es va tornar, de manera que es va obrir el bloqueig. Aquest és el cadenat de seguretat general funciona. Si la clau de la paleta de seguretat es pot comprar una clau universal, la clau universal pot obrir una varietat de cadenat de seguretat.
Els productes i la tecnologia de cadenat de seguretat global cada dia que passa, el mercat del cadenat de seguretat s'ha convertit en una multitud per excavar la mina d'or súper. A causa del desenvolupament de sectors pilars com el residencial i l'automòbil, la millora del nivell de vida de les persones i l'augment de la decoració de la llar, la demanda de cadenats segurs augmenta, la qual cosa impulsa la demanda de consum del mercat de cadenat de seguretat i el desenvolupament de Indústria del cadenat de seguretat. Les empreses de cadenat de seguretat de maquinari a més de centrar-se en la qualitat, la recerca de la innovació, sinó també passar unes bones estratègies de màrqueting per ser invencibles al mercat. Per fer màrqueting de negocis, realment volen treure els seus cervells, passar la ment de Caixing, fer la naturalesa del màrqueting!