sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vàlvula de bloqueig El paper de la vàlvula de bloqueig.

Vàlvula de bloqueig El paper de la vàlvula de bloqueig.

May 18, 2017

Bloqueig de vàlvules El bloqueig de la vàlvula és el paper del bloqueig de la vàlvula que s'utilitza principalment per bloquejar la vàlvula per protegir l'ús de la vàlvula de seguretat. L'aplicació de bloqueig de vàlvules o no, relacionada amb la importància d'un funcionament segur, algunes vàlvules sovint obertes, algunes vàlvules sovint tancades, que han de tenir en compte la seguretat, per no fer-se mal, de manera que l'autor va dissenyar el bloqueig de la vàlvula

El bloqueig de la vàlvula és una categoria de panys de seguretat industrial, el propòsit és garantir que la vàlvula amb l'equip estigui absolutament tancada, l'equip es mantingui en estat segur. Amb un bloqueig per evitar que el dispositiu s'iniciï involuntàriament, causant lesions o mort, hi ha un altre propòsit és jugar un paper d'advertència.

Vàlvula de bloqueig La vàlvula de vàlvula d'ús habitual es divideix en vàlvules de vàlvula de bola, vàlvula de vàlvula de papallona, vàlvula de vàlvula de comporta, vàlvula rotativa, vàlvula de vàlvula universal,

El bloqueig de vàlvules de bola s'utilitza principalment per bloquejar la vàlvula de bola per protegir la seguretat de la vàlvula de pilota

El bloqueig de la vàlvula de la porta del treball de bloqueig de la vàlvula de la porta pot protegir millor la seguretat de la vàlvula

Bloqueig de vàlvula de papallona per a especificacions comunes de tot el bloqueig de la vàlvula de la papallona, millor protecció contra la mariposa per evitar accidents accidentals.

El bloqueig de les vàlvules en el mercat intern és encara molt curt, el mercat bloqueja el producte també és desigual, bo i dolent, llavors la selecció de la marca i la selecció del model han de prestar atenció al que:

1, ha de ser seleccionada, coneguda i llarga història de les grans marques o agents de marca, que tingui la força econòmica i l'estabilitat suficients del sistema de xarxa per protegir els serveis i la postvenda, per evitar problemes de qualitat dels productes causats per la disputa.

2, la vàlvula es divideix en vàlvula de bola, vàlvula de papallona, vàlvula de comporta, vàlvula rotativa i així successivament, de manera que quan la selecció del bloqueig de la vàlvula també esbrini el tipus de vàlvula requerida.

3, es pot seleccionar el bloqueig de la vàlvula mitjançant una varietat de materials, segons l'ús de l'entorn de bloqueig, com l'aire sec i humit, ja sigui d'alta temperatura, ja sigui per necessitat d'àcid, per triar el bloqueig correcte.

4, per veure els estàndards de seguretat, tant a casa com a l'estranger, els tancaments metàl·lics tenen uns estàndards molt estrictes, els petits fabricants hauran d'estalviar costos, no segueixen la implementació estàndard, i les grans marques generalment segueixen l'estàndard.

5, la mida de la vàlvula, diferents mides per considerar que la vàlvula no és la mateixa, seleccioneu el bloqueig de la vàlvula corresponent.

6, comproveu el logotip de l'embalatge de la vàlvula, els signes estan completats (incloent-hi l'aplicació de les normes de producte, grau, nom de l'empresa de producció, adreça, data de producció). L'envàs és sòlid, els continguts del manual i el producte són consistents, Exageració i incompatibilitat amb el fenomen dels fets.

7, seleccioneu els fabricants de serveis postvenda d'una bona marca, per determinar el programa de llista de bloqueig, podeu escoltar la selecció d'orientació professional

Bloqueig de vàlvules La vàlvula de la canonada de la central elèctrica és molt important durant el funcionament dels equips auxiliars, es relaciona amb la importància d'operar de forma segura, algunes vàlvules sovint s'obren, i algunes vàlvules sovint tancades, que han de considerar la seguretat, de manera que no s'utilitzin de manera incorrecta , De manera que l'autor va dissenyar el bloqueig de la vàlvula, principalment utilitzat per a un ús normal o normal d'una vàlvula o un ús temporal temporalment obert, pot garantir que els operaris i el personal no operatiu evitin l'ús indegut de la vàlvula