sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Utilitzeu el bloqueig Hasp no es mou a alta velocitat

Utilitzeu el bloqueig Hasp no es mou a alta velocitat

Sep 28, 2017


Amb el descens gradual de la temperatura, continuarà augmentant el clima de pluja i neu, la situació de la brossa de gel a la carretera també augmenta, aquí, a l'hivern, l'ús de les notes de bloqueig Hasp va fer una breu introducció, esperem que l'ampli propietari prestés atenció.
Amb el bloqueig Hasp: sense alta velocitat
Bloqueig Hasp l'efecte de cada propietari d'automòbils no és desconegut, però el cotxe Lockout Hasp ha d'esmentar és que el lloc fatal del bloqueig de Hasp que no és pneumàtic Bloqueig Hasp a la carretera d'alta velocitat, l'autopista ha de prestar especial atenció, o el bloqueig Hasp no Qualsevol efecte, en general la velocitat del recorregut no pot superar els 40 km / h. Hi ha molts anys de conduir que el mestre va dir: "gel i neu en el camí per prestar una atenció especial a la prevenció dels frens, el ràpid progrés, els girs aguts i un altre gir. Això instal·lat, el bloqueig de presa de seguretat pot ser una maniobra infalible, això és un malentès. Bloqueig de la carretera d'alta velocitat d'Hasp que pot conduir a la fractura del bloqueig de bloqueig, especialment el material de planxa de bloqueig d'aspersió, una vegada que es produeixi el problema, això suposarà conseqüències greus.
Una altra necessitat a destacar és que ara la neu a l'autopista serà la neu de fusió salada, la qual cosa suposa una corrosió molt greu de l'Hasp de bloqueig, de manera que el propietari, després de la finalització d'alta velocitat, presti atenció a l'oxidació del bloqueig de bloqueig, s'acaba amb aigua calenta, i tan avorrit, i després, degudament guardat.
Després de la unitat de neu: disminuir la velocitat quan el bloc baix
A la neu després del cotxe, la persona va suggerir que l'inici i el procés de moure's per evitar l'embragatge, per evitar una acceleració ràpida, els frens, han de mantenir la velocitat uniforme de l'acelerador, el vehicle s'hauria d'utilitzar per frenar la baixa enfocament de marxes, l'ús del fre de motor; Al conduir, ha de ser el més aviat possible per reduir la velocitat, estabilitzar el volant, reduir-se lentament; s'ha d'instal·lar la maniobra. Bloqueig Hasp, Bloqueig Hasp instal·lat a la roda motriu, Bloqueig Hasp solt comú, simètric. A més, el gel i la neu a la carretera, però també porten altres subministraments de calefacció antideslizantes necessaris.
El cotxe d'hivern és el més difícil d'evitar el problema. El bloqueig de Hasp és el problema antilliscant del vehicle, sovint ens desperta un somni, la finestra del pneumàtic. El bloqueig del món Hasp ja és un tros de plata embolicat. Si el problema de la neu per si sol no és gran, si la carretera està congelada o congela la pluja, hem d'estar en el temps de conducció per considerar la possible existència del risc lliscant del vehicle.
La manera més comuna de fer front a la pèrdua de vehicles del vehicle és utilitzar el bloqueig de bloqueig. Però, el bloqueig de Hasp és habitual, però és científic utilitzar el mètode que potser no coneixeu. Avui presentarem breument l'ús del coneixement relacionat amb el bloqueig del cotxe Hasp.
1. Per instal·lar el bloqueig de bloqueig anticipat amb antelació, no ho instal·leu temporalment
Viatjar a l'hivern, si fèiem el cotxe, el bloqueig d'Hasp sentia que el camí ha estat més relliscós, necessita instal·lar el bloqueig de bloqueig, a continuació, instal·leu abans de completar el viatge, i no a la cara del gel i la neu després de la instal·lació. Això és degut a que la instal·lació d'estacionament temporal de Locp. Hasp no és fàcil de ser segura que la preinstal·lació. Instal·leu i desmunteu el vehicle en una zona segura abans del desmuntatge. A la carretera ocupada, heu d'establir els senyals d'advertència de trànsit necessaris.
2.Lockout Hasp hauria d'estar instal·lat a la roda motriu i instal·lat per parelles
Instal·leu el bloqueig Hasp, primer heu de saber clarament el mode d'accionament del vostre cotxe, per tal de complir el paper corresponent, haureu d'instal·lar el bloqueig Hasp a la roda motriu i haureu d'instal·lar dos parells de pneumàtics, no només un. Si és un amb tracció a les quatre rodes, necessiteu instal·lar quatre bloqueig de bloqueig. En particular, els models automàtics, no només en parelles per instal·lar, sinó també per assegurar que la tensió esquerra i dreta del bloqueig de bloqueig per mantenir la consistència o en el transcurs de la transmissió automàtica es veurà afectada.
3. Després d'instal·lar el bloqueig Hasp haurem de tractar de tenir pressa ràpida per accelerar i frenar l'emergència
Els vehicles en la instal·lació del bloqueig Hasp, haurien de mantenir una velocitat de conducció lenta, en general, no més de 40 km / h. A més, a causa del paper especial del bloqueig de bloqueig, en el curs de la conducció, intenteu no accelerar sobtadament i frenar l'emergència.
4. Per sortir del gel i la neu a la carretera per desmantellar el bloqueig de Hasp
El principi de bloqueig de Hasp consisteix a centrar el vehicle al punt de ferro de diversos punts, donant lloc a una gran pressió, a través de la capa de gel directament a la carretera, augmentant així la fricció, augmentant el factor de seguretat de la conducció del vehicle. Per tant, també va decidir, una vegada abandonada la carretera nevada resbalosa mullada, desmantellar el bloqueig de bloqueig amb promptitud. No importa en cap cas, no prengueu la cadena a la neu a la carretera, que danyarà greument els pneumàtics.