sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
La importància del disseny d'etiquetes de bloqueig a la vida real

La importància del disseny d'etiquetes de bloqueig a la vida real

Aug 03, 2017

La importància del disseny d'etiquetes de bloqueig a la vida real
Puc girar a l'esquerra oa la dreta a la bifurcació? És la taquilla que busco? He arribat a la meva destinació? Cada vegada que un lloc estrany, bloquejar l'etiqueta ens pot donar la resposta o l'orientació.
Si no podem satisfer les nostres expectatives en el moment de triar, no podrem seguir implementant l'acció planificada i ens enfrontarem a un dilema. En aquest moment, si no podem tornar a planificar, a la recerca d'informació nova, llavors, se sentirà confós i aclaparat.
Quan passem per l'espai continuarem obtenint informació. Això requereix fer front a l'anomenada informació del ministeri. En aquest cas, realment no podem observar i entendre l'entorn. L'atenció a cada proveïdor d'informació només es pot mantenir durant un breu període de temps.
En aquest sentit, l'organització i l'acabament de la informació tindran el següent paper necessari:
1. La informació clau s'ha de donar perquè els seus usuaris puguin respondre fàcilment a l'etiqueta de bloqueig d'ubicació.
2. La informació s'ha d'utilitzar en el lloc adequat per crear una sol·licitud, de manera que els usuaris obtinguin la millor orientació de posicionament.
Actualment, la indústria de fabricació d'etiquetes de bloqueig mostra un desenvolupament vigorós. El ràpid subministrament d'informació fa que moltes empreses o individus que tinguin una etiqueta de bloqueig personalitzada es converteixin en públic de forma ràpida i profundament conscient d'una de les seves maneres importants. Això fa que el desenvolupament de la indústria de la producció d'etiquetes bloquejat sigui més ràpid, es desenvolupin i apliquin cada vegada més mètodes de producció de Bloc de bloqueig i nous materials. Per tant, tantes opcions, com podem identificar-la?
Avui vam arribar a comprendre la producció d'etiquetes de bloqueig a la "elecció candent": Etiqueta de bloqueig d'alumini. S'ha trobat que l'alumini s'ha usat durant molts anys, així que, per què segueix sent estimat per la gent ara? Què és fascinant?
El concepte de disseny i l'ús del material d'etiquetatge d'etiquetes d'aliatge d'alumini es deriva d'Europa, que afegeix un exemple més atractiu i un concepte de disseny més diversificat per a la família de materials específics del sistema orientat a la Xina.
En comparació amb els materials tradicionals, l'aliatge d'alumini no s'oxirà, el tractament superficial en diverses formes, la informació es pot reemplaçar de manera independent, l'ús de baix cost, el manteniment és molt convenient. Des de l'aterratge a la Xina el 1996, es pot dir que s'utilitza àmpliament una gran quantitat de proveïdors de materials, empreses de disseny i empreses publicitàries al llarg dels anys per promocionar i fer esforços al present. En alguns requisits de gamma alta d'un entorn relativament fort, especialment a l'hospital, s'ha utilitzat àmpliament, i aviat serà part del medi ambient per acceptar i reemplaçar l'aiguafort de copperplate tradicional, la impressió de plexiglàs i altres productes.
El desenvolupament de l'etiqueta d'aliatge d'alumini s'ha convertit ara en una sèrie de categories completes i ben dissenyades d'etiquetes de bloqueig. L'Etiqueta de bloqueig d'alumini inicial a la Xina també comença a imitar productes europeus, però ara amb moltes empreses que inverteixen en la indústria per promocionar el seu ràpid desenvolupament, el més important és que van llançar una sèrie de bloqueigs amb èxit per al mercat xinès Label System, ha format una indústria d'etiquetatge d'alumini d'origen xinès, i algunes sèries han tingut èxit en el mercat exterior.
Avantatges dels materials d'aliatge d'alumini
L'alumini és un metall preciós, té una textura metàl·lica mate, noble i no arrogant, ia través de la superfície d'algun dels tractaments, pot tenir un efecte de textura especial.
1, llum - perquè la placa d'alumini per metre quadrat és de 2,71 kg / mm, de manera que el panell pot ser de 3 mm o més, augmentant considerablement la superfície de la font;
2, no oxidació: l'oxidació d'alumini és lenta, i no hi haurà paret tacada d'òxid;
3, de fàcil coloració: fàcil de fer connectar la pel·lícula, processar-se correctament, la durabilitat de la superfície pot ser comparable amb l'acabat de l'automòbil;
4, fàcil instal·lació: a causa del baix pes, la instal·lació és molt més lleugera.