sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
La popularitat del cadenat de seguretat és imparable

La popularitat del cadenat de seguretat és imparable

Oct 16, 2017

La popularitat del Cadenat de seguretat és imparable
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia, els nivells de vida de les persones també estan augmentant, hem de renunciar als panys tradicionals, triar un Cadenat de seguretat més alt, el Cadenat de seguretat més segur i més convenient, la indústria de bloqueig Baode de la demanda del mercat, la Seguretat Les perspectives del cadenat són immenses.
El desenvolupament del Cadenat de seguretat encara és molt impressionant, però encara continuem innovant per satisfer les necessitats dels consumidors més alts, comprem el Cadenat de seguretat quan hem de triar productes de marca formal, de manera que la qualitat és millor, el rendiment de seguretat és relativament alt, esperem La descripció anterior pot ajudar a tothom.
Els estàndards de vida de les persones continuen millorant, la comoditat de l'entorn familiar i els problemes de seguretat també augmentaran fins a un nou nivell, i la indústria intel·ligent de la llar sigui intel·ligent com a símbol de les llavors dels últims anys, a la situació actual de bambú trencat, El desenvolupament és evident. S'entén que a Europa i als Estats Units i altres països, la taxa de penetració de seguretat padlock del 50%, mentre que a Corea del Sud, o fins i tot va arribar al 90% a la Xina, la taxa actual de penetració és només del 2%. A la llar intel·ligent es pot popularitzar la tendència general de la vida, que indica que el mercat de seguretat del cadenat conté grans oportunitats de negoci. I les grans oportunitats de negoci no són tota la marca, segons l'enquesta, es demostra que la consciència de la marca jove és relativament forta, ja que el producte de disseny personalitzat, així com experiència intel·ligent, així com la qualitat del material tenen una demanda molt alta. Per al negoci del Cadenat de seguretat, la tecnologia i la innovació s'enfrontaran a grans desafiaments.
Les empreses volen aconseguir el ràpid desenvolupament de la indústria de la llar intel·ligent, cal millorar la consciència de la marca corporativa. Marca és el contingut bàsic del producte, la consciència de la marca és diferent d'altres mitjans de màrqueting, en el mercat dels països desenvolupats, el reconeixement de marca ha substituït la identificació del producte, s'ha convertit en l'únic factor en l'elecció del mercat. Una vegada que la marca es converteixi en el cervell humà en una memòria, la marca també existirà en forma de material al cervell, per tant, la consciència de marca. Coneixement de marca Som la impressió general d'un producte que representa la marca.
Hi ha experts de la indústria que s'espera que sobreviuen al mercat en els pròxims anys, el negoci Safety Padlock no és tant ara. En un mercat cada vegada més competitiu, que sap com satisfer les necessitats intel·ligents del client, que realment poden aprofitar el mercat.
Cadenat de seguretat L'augment del maquinari intel·ligent, actualment, el contingut tecnològic i tecnològic del major Cadenat de seguretat, inclòs el bloqueig de la contrasenya, el bloqueig de la targeta ic, el bloqueig d'empremtes dactilars, etc., per la seva conveniència única i la maduresa gradual de la tecnologia i L'ús d'empremtes digitals biomètriques Lock, però també per l'empremta digital única, no es pot copiar, és fàcil de transportar, no oblideu, no perdeu les característiques d'un mercat més ampli. La indústria del pany de Baode no ha deixat mai aquest aspecte de la innovació en R + D.
Segons la clau del bloqueig per determinar: les tecles de seguretat del cadenat són moltes, de creu, de boca arrodonida, creixent, de tot tipus de formes i peces, molts dels elements clau per a l'aliatge en viu d'alumini de coure, és fàcil de copiar, Actual millor material Hi ha acer, hi ha noves claus electròniques, d'alta seguretat.
D'acord a omplir la càrrega de seguretat del cadenat i el gruix de la placa a jutjar: podeu instal·lar la porta antirobatòria quan mireu l'ull del gat general per veure el que hi ha a l'interior, si hi ha algun ull del gat ha estat bé, i no baixeu, podeu veure el temps de seguretat del cadenat. Els consumidors poden trucar a la porta contra la porta, el so escoltant-se real, que indica que el gruix de l'acer és suficient i que el farciment és. Si el so sona "puff", mostra que el gruix de la placa d'acer no és suficient.