sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
La popularitat del bloqueig del cable és aclaparadora

La popularitat del bloqueig del cable és aclaparadora

Oct 25, 2017

La popularitat de Cable Lockout és aclaparadora
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia, els nivells de vida de les persones també estan augmentant, hem de renunciar al tradicional bloqueig del cable, triar un bloqueig de cable de més alta gamma, bloqueig del cable més segur i més convenient, la indústria del bloqueig Baode de la demanda del mercat, Les perspectives de bloqueig del cable són immenses.
El desenvolupament del bloqueig del cable continua essent molt impressionant, però encara continuem tenint en compte la major demanda dels consumidors per la innovació, comprem Cable Lockout quan hem de triar un producte de marca formal, de manera que la qualitat sigui millor, el rendiment de la seguretat és relativament alt, esperem. La descripció pot ajudar a tothom.
Els estàndards de vida de les persones continuen millorant, la comoditat de l'entorn familiar i els problemes de seguretat també augmentaran fins a un nou nivell, i la indústria intel·ligent de la llar sigui intel·ligent com a símbol de les llavors dels últims anys, a la situació actual de bambú trencat, El desenvolupament és evident. S'entén que a Europa i els Estats Units i altres països, la taxa de penetració del cable de 50%, mentre que a Corea del Sud, o fins i tot va arribar al 90% a la Xina, la taxa de penetració actual és només del 2%. A la llar intel·ligent es pretén popularitzar la tendència general de la vida, el que indica que el mercat de bloqueig de cable conté grans oportunitats de negoci. I les grans oportunitats de negoci no són tota la marca, segons l'enquesta, es demostra que la consciència de la marca jove és relativament forta, ja que el producte de disseny personalitzat, així com experiència intel·ligent, així com la qualitat del material tenen una demanda molt alta. Per a les empreses de cable de bloqueig, la tecnologia i la innovació s'enfrontaran a grans desafiaments.
Les empreses volen aconseguir el ràpid desenvolupament de la indústria de la llar intel·ligent, cal millorar la consciència de la marca corporativa. La marca de cable de bloqueig és el contingut bàsic del producte, la consciència de marca és un altre mitjà de màrqueting que, en el mercat dels països desenvolupats, el reconeixement de marca ha substituït la identificació del producte, s'ha convertit en l'únic factor en l'elecció del mercat. El bloqueig del cable marca una vegada el cervell humà en una memòria, la marca també existirà en forma de material al cervell i, per tant, formarà consciència de marca. Coneixement de marca Som la impressió general d'un producte que representa la marca.
Hi ha experts relacionats amb la indústria esperen que en els pròxims anys per sobreviure al mercat. El negoci de bloqueig per cable no és tant ara. En un mercat cada vegada més competitiu, que sap com satisfer les necessitats intel·ligents del client, que realment poden aprofitar el mercat.
Segons el material del cadenat del cable de bloqueig del cable per jutjar: això implica una gran experiència i la tecnologia de diversos fabricants, la producció continental és generalment de ferro, acer, acer inoxidable, aliatge de zinc, a causa del procés, el cost és limitat, la duresa de la barra no és suficient És fàcil de tenir pinces grans, tallar la pinça hidràulica.
Pany de cable segons el cilindre de bloqueig per jutjar: la majoria de les persones que compren panys només miren la forma, se senten bé ha de ser bo. Sempre que presteu atenció, no importa el que compreu un cadenat domèstic, el cilindre és generalment de coure, les característiques de coure suaus, amb trepant elèctric, àcid sulfúric concentrat, poden danyar fàcilment el cilindre de coure. En l'actualitat, el més comunament utilitzat per al cilindre europeu de bloqueig, a més, hi ha un cilindre de rosca americà, un cilindre de bloqueig de foc, els dos últims d'alta seguretat.
Segons la clau del bloqueig de cable per determinar: Cable de bloqueig de la clau per a una gran quantitat de creu, boca rodona, creixent, tot tipus de formes i peces, molts dels elements clau per a l'aliatge de coure en viu d'alumini, és fàcil de copiar , els millors materials actuals són acer, així com noves claus electròniques, d'alta seguretat.