sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
La importància de la cultura de seguretat

La importància de la cultura de seguretat

Jun 29, 2018


Des del naixement fins a la vellesa, les persones s'han destacat constantment per estar segurs. Per tant, tenim diverses preguntes sobre això:

Què és la seguretat?

Quina és l'essència de la seguretat?

Per què hauríem d'estar segurs?

Com podem aconseguir la seguretat?

............


En poques paraules, els problemes anteriors es poden resumir com una pregunta: "quin tipus de coneixement i comportament estem segurs?"

En termes generals, l'home pot pensar i resoldre problemes, així com reconèixer racionalment la realitat a la que ens enfrontem. Només d'aquesta manera podem adoptar conscientment la cognició i el comportament i canviar la cognició i el comportament insegurs. Una bona gestió de la família, una bona gestió de les empreses, una bona gestió de la societat podria ser la base del sistema de seguretat social. A més, el sistema de seguretat social és més aviat una cultura de seguretat que no es pot desenvolupar a voluntat.

La cultura de seguretat és la base i el poder etern del desenvolupament sostenible humà. El desenvolupament sostenible també és una part del desenvolupament científic que es desenvolupa contínuament i constantment per resoldre aquests problemes, considerant-se com la base i el poder de la pràctica.

Hem de millorar la consciència i el comportament de la seguretat de tota la societat mitjançant l'aprenentatge de la cultura de la seguretat, el foment de la cultura de seguretat i la voluntat de seguretat, la consciència, el coneixement i les habilitats de tota la nació. Augmentar la voluntat i la consciència en última instància condueix a un millor comportament. Aquest comportament no és només un, sinó el comportament general de tota la societat.

És urgent, ardu i llarg treball per aprendre la cultura de seguretat, cultivar la cultura de seguretat i millorar la voluntat, la consciència, el coneixement i les habilitats de tots. No només per als individus, les famílies i les empreses, sinó per a la nostra societat i per al nostre país, és de gran importància que fomentin la nostra cultura de seguretat en aquest moment.


shutterstock_115284256-700x467.jpg