sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
La diferència entre el cadenat de seguretat i el cadenat civil ordinari

La diferència entre el cadenat de seguretat i el cadenat civil ordinari

Jul 24, 2017La diferència entre el cadenat de seguretat i el cadenat civil normal

El Cadenat de seguretat és un dels panys de seguretat, el Cadenat de seguretat sol dividir-se en cadenat, bloqueig elèctric, bloqueig d'endolls elèctrics, bloqueig, vàlvules de trencament i bloqueig de filferro, etc. Normalment, s'utilitza el Segell de seguretat amb altres panys de seguretat, seguretat El cadenat pot utilitzar-se per si sol, i un altre Cadenat de seguretat no ho és, de manera que l'aplicació Safety Candlestick és molt extensa, la demanda del mercat és molt gran.

Cadenat de seguretat amb la funció de gestió, un cadenat pot coincidir amb diverses tecles, les claus a causa de les diferents funcions i l'autoritat, de manera que es divideix en múltiples, sovint aquestes claus del sistema de gestió de claus de seguretat: no es pot obrir la sèrie de claus: la seguretat El cadenat és l'única clau per a tots, entre bloqueig i bloqueig no es poden obrir; Sèries clau obertes: es poden obrir tots els claus de seguretat i cadenats de seguretat al grup. Qualsevol tecla o diverses pot obrir tots els cadenats del grup. Podeu especificar diversos grups, que no es poden obrir entre grups. Diverses sèries de clau mestra oberta: especifiqui que el grup dins del Cadenat de seguretat domina l'única clau per a tots, el Cadenat de seguretat amb el Cadenat de seguretat no es pot obrir, però hi ha una clau mestra per obrir el cadenat dins del conjunt de tota seguretat; Es poden personalitzar diversos grups, la clau mestra no es pot obrir entre grups, però pot especificar una clau principal principal més alta per obrir tots els grups de cadenats; A la mateixa sèrie de sèries clau: després de la sèrie clau del grup, si necessiteu especificar un supervisor d'alt nivell per obrir tots els grups, podeu afegir la clau a la clau.

Molts no tenen contactes amb els clients de bloqueig de seguretat que tinguin el que demaneu, el Cadenat de seguretat i el cadenat general tenen exactament quina distinció, usen el que hauríem de prestar atenció durant el procés, aquí us presentem el Cadenat de seguretat i la diferència general del cadenat civil:

1. El cadenat de seguretat és similar al cadenat civil normal, però hi ha moltes diferències entre el cadenat de seguretat i el cadenat civil normal.

2. El cadenat de seguretat generalment és un plàstic d'enginyeria ABS, mentre que el cadenat civil és generalment metall;

3. El propòsit principal del cadenat de seguretat és advertir contra el robatori, i el propòsit principal del cadenat civil comú és evitar el robatori.

4. El feix de bloqueig amb el Cadenat de seguretat no es pot obrir automàticament i té funció de tecla, mentre que el cadenat civil ordinari és el contrari;

5. El cadenat civil comú sol ser un pany amb una clau, mentre que el cadenat de seguretat es pot combinar amb diverses tecles, que es poden dividir en panys de gestió i panys comuns.

6. Els cadenats de seguretat solen estar exposats a ambients àcids i alcalins i requereixen un tractament especial, mentre que generalment els cadenats civils no s'utilitzen.

D'acord amb les institucions professionals, segons una enquesta en tot accident industrial, no es té el dret a l'ús del 10% de l'accident en el Cadenat de seguretat que estan tancats, amb 250000 casos per any de mitjana i bloqueig de seguretat desbloquejat per accidents laborals , Els accidents en un any de mitjana van morir més de 200 persones, més de 60000 persones ferides, el nombre de dies cada any a causa de la causa de l'accident provoca la producció empresarial durant 24 dies. A causa d'això, OSHA als Estats Units va promulgar un reglament sobre control energètic perillós (llistat) l'1 de setembre de 1989. Els requisits de regulació en l'entorn de producció industrial, tota la font d'alimentació, necessiten "Bloquejar" (el bloqueig Out / Tag Out) només pot ser per al manteniment i reparació d'equips, en cas contrari pot ocórrer accident de maquinària pneumàtica o alliberar energia perillosa i causar danys.

Cadenat de seguretat el paper principal és bloquejar el dispositiu o font d'alimentació, fer el personal de la tasca en el manteniment de l'equip o la font d'alimentació, controlar de manera eficaç l'alliberament d'energia, prevenir l'aparició d'accidents, per garantir la seguretat dels treballadors.