sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
El concepte d'etiqueta de bloqueig s'ha convertit cada vegada més popular

El concepte d'etiqueta de bloqueig s'ha convertit cada vegada més popular

Sep 05, 2017

El concepte d'Etiqueta de bloqueig s'ha tornat cada vegada més popular
El concepte de blocatge d'etiquetes ha estat poc a poc popular, com una de les categories més populars, la Etiqueta de bloqueig a poc a poc es converteix en una gran quantitat de consumidors de l'objecte. Moltes empreses d'Internet, els fabricants de béns arrels també han dirigit a aquest producte el bloqueig de bloqueig. No obstant això, a causa de la manca de normes, la indústria de la tanca intel ligent de la porta de Xina no té un disseny endarrerit, el preu és elevat, els productes no tenen versió ni altres problemes. Per seguir regulant el desenvolupament de la línia, el Ministeri de Seguretat Pública i la policia amb el centre de proves de qualitat de productes electrònics i la Xina Chain Hardware Industry Technology Innovation Strategic Alliance van llançar recentment una revisió de "nova revisió de bloqueig electrònic contra el robatori". En l'actualitat, "bloqueig anti-robatori electrònic nou estàndard" ha completat el primer esborrany, es troba en l'etapa d'auditoria.
La indústria creu que l'estàndard activarà encara més el mercat d'etiquetes de bloqueig de la Xina. Encara que les perspectives de la indústria, però com els fabricants encara necessiten esborrar, els productes de blocatge de bloqueig a les llars de la gent comuna han de considerar que els dos elements són segurs i convenients.
Millores estàndard de la indústria
Tot i que el bloc de bloqueig està desenvolupant el producte emergent en ple rendiment, però també pels fabricants i consumidors que buscaven, però el mercat de blocatge de bloqueig encara no està estandarditzat, estandarditzat, hi ha com a desordre, disseny a l'inrevés, el preu és alt, les mercaderies fan no la versió i altres problemes. I els consumidors per a la porta intel·ligent tanquen aquesta cosa nova, hi ha molts errors, com ara el bloqueig d'empremtes dactiques biomètriques, l'iris, el reconeixement de rostres i altres etiquetes de bloqueig més antirobatori; que la funció d'etiquetes de bloqueig funcioni amb més factor de seguretat, les persones tendeixen a centrar-se a "intel·ligents", ignorant la seva seguretat com a producte de la llar, i fins i tot de vegades els fabricants no presten atenció. Aquest malentès cognitiu, però també va impulsar a algunes empreses a aprofitar l'oportunitat per dur a terme propaganda falsa, exagerar la funció de l'ull i augmentar el preu, interrompent l'ordre normal de consum, però també produir una ombra al mercat de bloqueig d'etiquetes. Per seguir estandarditzant el desenvolupament de la indústria electrònica de bloqueig antirobatori, per millorar els productes electrònics de bloqueig anti-robatori de la Xina, el nivell de qualitat i grau, el Ministeri de Seguretat Pública i la policia amb el centre de proves de qualitat de productes electrònics i la Xina Hardware Industry Technology Innovation Aliança va llançar conjuntament el treball de revisió "revisió de bloqueig electrònic antirobatori nou estàndard". En l'actualitat, "bloqueig anti-robatori electrònic nou estàndard" ha completat el primer esborrany, es troba en l'etapa d'auditoria.
No només es pot ignorar el caos del mercat "Etiqueta de bloqueig", els productes relacionats amb etiquetes de bloqueig, els riscos de seguretat de la informació. En l'era de les grans dades, els hàbits de consum d'informació i consum d'identitat personal de l'usuari s'han pogut emmagatzemar, gestionar, esborrar i integrar l'ús d'una gran varietat de dades, cosa que permet que alguns delinqüents d'alta tecnologia aprofitin l'oportunitat Per donar a les persones de la vida no es pot subestimar els riscos de seguretat.
Actualment hi ha riscos de seguretat d'Etiqueta de bloqueig, el caos del mercat és la causa principal de l'estàndard de la indústria no està unificat. El refinament i el refinament estàndard faran inevitablement que el mercat de bloqueig d'etiquetes brilli una nova vitalitat, per promocionar el mercat de bloqueig d'etiquetes per a una major estandardització, que per a tota la indústria i els consumidors és un gran positiu.

Intel·ligent ≠ confiable, segur i convenient és la necessitat pública
Etiqueta de bloqueig com a part dels productes emergents a Internet, no ha de ser independent de l'etiqueta de bloqueig, però hauria de ser complementària amb el desenvolupament de l'etiqueta de bloqueig. Actualment, l'Etiqueta de bloqueig de la Xina encara està en el model de formació, construcció de plataformes i acumulació d'usuaris de la fase inicial, els productes de bloqueig de blocs com aprofitar el "punt de dolor" del consumidor, els fabricants són els que més debaten.
Per als consumidors, l'elecció del producte de blocatge de blocatge és una marca de confiança del producte, una vegada que l'elecció del consumidor dels productes per a la llar és fals i de mala qualitat, no només és vulnerable a la confiança del consumidor, i més important, tota la imatge corporativa i tota la indústria tenen un impacte negatiu .