sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Parlant dels tres avantatges del bloqueig de la vàlvula

Parlant dels tres avantatges del bloqueig de la vàlvula

Aug 14, 2017

Parlant dels tres avantatges del bloqueig de la vàlvula
Amb el progrés social, tecnològic i cultural, la seguretat de les panys mecàniques s'ha tornat cada vegada més incapaç de satisfer les necessitats de les persones i, en certa mesura, la força de les mesures de seguretat es relaciona, de fet, amb la identitat, l'estat, el bloqueig electrònic de la vàlvula ( Incloent bloqueig de contrasenyes, bloqueig, bloqueig d'empremtes dactilars, bloqueig d'iris, etc.), ja que una nova generació d'avantatges de la tecnologia d'identificació es fa cada vegada més evident, substituirà gradualment el bloqueig mecànic en el nou avantatge de la indústria del pany.
Vàlvula Bloqueja els avantatges d'un:
Disseny d'estabilitat. Hi ha tres factors que solen afectar l'estabilitat del bloqueig electrònic, que inclou: 1. L'estabilitat i fiabilitat de l'estructura del cilindre i l'estructura d'embragatge descrita anteriorment; 2. L'estabilitat i la fiabilitat de l'estat de funcionament del motor, tipus de pinça de carboni dedicat al motor; 3. part del circuit lògic de l'estabilitat i anti-interferència, el criteri d'inspecció és veure si hi ha un disseny de circuit de protecció.
Vàlvula Bloqueig dels avantatges de dos:
Un bon manteniment de l'ús de nous materials: si la reparació de bloqueig d'empremtes dactilars és bona, fàcil de reparar, pot utilitzar una reparació ràpida de baix cost, pot fer que les peces de bloqueig de la vàlvula d'empremta digital estiguin sovint en un bon estat tècnic, una vegada fora de la falla, ja que pot reparar ràpidament els baixos costos, sense necessitat de reemplaçar les noves peces o el nou bloqueig de vàlvules per empremta dactilar, que de fet amplia la vida útil de la vàlvula de bloqueig de la empremta digital. A més, en el disseny del bloqueig de la vàlvula, d'acord amb els estàndards i els requisits de rendiment de la vàlvula de bloqueig de les empremtes dactilars per adaptar-se a la selecció de nous materials, però també per allargar la vida útil de la vàlvula d'empremta dactilar, amb material d'aliatge i empremta dactil·lada nano-processada de vàlvules, que el cos de pany de plàstic és durador i de fàcil manteniment. La seguretat dels sistemes de seguretat domèstics intel·ligents és molt important. A més, els factors ambientals de les diferents regions també afectaran la vida útil de l'empremta dactilar, com la temperatura i la humitat, la pressió de l'aire, la contaminació, la llum, la pluja i la neu i altres factors. En la compra del bloqueig de vàlvules d'empremta dactilar, no s'ha d'ignorar els seus propis factors ambientals, haurien d'optar per complir amb les condicions del bloqueig de la vàlvula d'empremtes dactilars, molts fabricants han demostrat que els seus productes són un entorn antiincrèdit, però més que una prova pot conèixer els avantatges del bloqueig de la vàlvula.
Vàlvula Bloqueig dels avantatges de tres:
Els treballs de manteniment són per allargar la vida útil de l'empremta dactilar. El bloqueig de la vàlvula, una part important de l'ús de mètodes de manteniment raonables, pot estendre la vida útil del bloqueig de la vàlvula d'empremtes dactilars. Cal fer un bon treball d'empremta dactilar Valvula de bloqueig del treball de manteniment diari, de manera que el bloqueig de la vàlvula d'empremtes digitals per mantenir un bon estat tècnic; per corregir l'ús i el funcionament del bloqueig de la vàlvula d'empremtes dactilars, reduir i prevenir l'error humà provocat per la falla de bloqueig de la vàlvula per empremta digital. Per fer el manteniment regular i irregular adequat i correcte, mantingueu netejat, netegeu, comproveu regularment l'estat tècnic de la vàlvula d'empremtes dactilars, el processament anormal de processament anormal, per a les peces sueltas i compensades, ajust i ajust a temps, algunes de les peces de desgast per a la seva substitució preventiva.
La història ha confirmat que l'aparició de cada nova tecnologia portarà grans oportunitats de riquesa. La història també va confirmar que en els productes d'alta tecnologia en la lluita del mercat, només aquella tecnologia i marca són empreses líders per riure's al final.
El bloqueig de la vàlvula és diferent del bloqueig mecànic general, amb sistema de bloqueig del sensor electrònic automàtic, sensarà automàticament la porta en estat tancat, el sistema es bloquejarà automàticament. El bloqueig de la vàlvula es pot obrir mitjançant empremta digital, pantalla tàctil, bloqueig de la porta de la targeta. B. El bloqueig general de les empremtes dactilars en l'ús de la contrasenya / registre d'empremtes dactilars i altres funcions no és convenient, especialment quan els ancians i els nens, recentment fora del bloqueig de la vàlvula, poden obrir les seves indicacions de veu úniques, permetent als usuaris operar amb més facilitat .