sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Passos del llistat de seguretat de cadenat

Passos del llistat de seguretat de cadenat

Jul 12, 2017

Passos de llista de seguretat del cadenat
Pas 1: Prepara el teu treball
Llest per apagar l'energia. Els tipus d'energia més comuns són (electricitat, energia mecànica, energia aèria, etc ...) i el seu perill potencial. Col·loqueu el dispositiu de protecció d'aïllament (cadenat de seguretat) i prepareu-vos per apagar l'energia
Pas 2: notifica la feina
Informeu l'operador i gestor del treball que pot veure's afectat per l'aïllament de la màquina de protecció.
Pas 3: tanca la feina
Tanqueu el dispositiu o la màquina
Pas 4: Obtenció segura del cadenat
Utilitzeu el cadenat de seguretat i seguretat adequat per bloquejar tota l'energia per apagar l'equip o la màquina. Quan els cadenats siguin segurs, assegureu-vos que ningú no pugui obrir l'interruptor o la vàlvula. A continuació, poseu una etiqueta d'advertència al bloqueig de seguretat per evitar l'operació accidental.
Pas 5: Treball de prova
Comproveu tots els controls i circuits de la màquina per garantir que l'energia estigui completament aïllada.
Pas 6: Treballs de manteniment
Segons l'ús de diferents màquines, per al manteniment, com algunes necessiten mantenir un mes, algunes més ...
Pas 7: Torna a l'operació normal
Quan finalitzi tot el treball i s'alliberi el cadenat / llista de seguretat, assegureu-vos que totes les eines i cadenats de seguretat del circuit mecànic s'eliminen. Assegureu-vos d'informar a tots els treballadors abans de tornar a energitzar l'energia.
Segons l'enquesta de l'agència professional dels EUA, es mostra que, en tots els accidents industrials, el 10% de l'accident sense l'ús correcte del cadenat de seguretat per als cadenats de seguretat es refereix a una mitjana de 250.000 a l'any amb el cadenat de seguretat sense cadenat de seguretat enumerats accidents, una mitjana de més de 200 persones van morir cada any, més de 60.000 persones van resultar ferides, la causa anual de l'accident causada pel nombre de dies durant 24 dies. A causa d'això, l'OSHA dels Estats Units l'1 de setembre de 1989 es va emetre sobre els requisits de control d'energia perillosa (cadenat de seguretat). Aquest requisit requereix que totes les fonts d'energia estiguin en l'entorn de producció industrial i que es requereixi "Lock Out / Tag Out" per al manteniment i la reparació dels equips. Si no ho feu, pot produir-se una energia pneumàtica o perillosa, accidentalment alliberar i causar danys.
El paper principal del cadenat de seguretat és bloquejar l'equip o la font d'energia, de manera que els operaris en l'equip o el manteniment de l'energia, puguin controlar eficaçment l'alliberament d'energia, per evitar accidents, per tal de protegir la seguretat dels treballadors.
Consells de manteniment del cadenat de seguretat un
Cadenats de seguretat que sovint fem servir, així que hem de prestar atenció a la neteja habitual, vaig dir que no és tan sols el cadenat de seguretat que va netejar el mateix amb el nou, és difícil de completar, però no és el més important. La neteja més important l'àrea és el cilindre, hem d'assegurar-nos que el cilindre de bloqueig no introdueixi res, en cas contrari serà difícil obrir el cadenat de seguretat, de manera que no només no podem aconseguir el paper del nostre cadenat de seguretat, sinó que també ens donarà un augment de la Molts problemes.
Seguretat de manteniment del cadenat dos cops
Els humans no poden permetre's la destrucció del temps, l'edat sempre mostrarà moltes coses que mostrin la nostra edat, com ara les arrugues es faran cada vegada més obvi, i el nostre cadenat de seguretat també es veurà afectat pel moment, tot i que no apareixerà una arrugues , però amb el pas del temps, el cilindre apareixerà a la capa d'oxidació, per la qual cosa hem d'ajornar aquesta situació, s'ha d'injectar regularment als lubricants de cilindre de bloqueig, pols de grafit o pols de llapis, etc.