Principals característiques del producte

Cadenat de seguretatés diferent del pany de la porta de casa i pany de la porta triangular al tren, no una clau obrir un pany o una clau de triangle obert tota la porta del tren. Però una unitat utilitzant la clau per tenir un nucli dedicat i corresponent bloqueig, pot tancar qualsevol canvi de la gestió de la unitat, i altres unitats no pot desbloquejar després de tancar.

El pany general és una clau per obrir un pany, panys no pot, literalment, conversió, si utilitzeu aquest tipus de canvi de Pany de bloqueig, és fàcil s'oxida, 2 no és difícil de gestionar. Hi ha desenes o centenars de dispositius en un equip, que cal gestionar desenes, centenars de panys, gestió centenars, milers de claus, això és molt complicat d'utilitzar.

Instal·lat en el canvi del nucli pany seguretat cadenat, es poden utilitzar indistintament (la clau a en resposta a l'operació), és a dir: és la clau al pany i el seu corresponent seu gestió especialitzat. I cos de panys (no de bloqueig) amb l'interruptor és comú, com no fer servir la clau de rendició de comptes per la càrrega de la unitat, pot que correspon a l'acusació de cargol de bloqueig en qualsevol set panys, qualsevol canvi de Pany; Quan l'interruptor, també no cal treure el cos de Pany, atenent el pany només gir en la nostra unitat, unitat que rep la tancat el seu càrrec de bloqueig.


z1