sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat indústria terminologia

Cadenat indústria terminologia

Jul 01, 2016

Pany de Yu industrial acadèmic és un productes de cadenat Antirobatori de Pany i estils hi són c, e, SBE i molts altres especificacions tipus g, MUL-T-LOCK pany té prova, recollir la clau resistent, esquelet, prova de tall mà torçar-prova, e, SBE, tipus c pany també té una resistència de prova d'aigua i les gelades. Pany E-type i tipus g pot ser sempre amb l'actuació portada de prova de tall, c pany ofereix bloqueig coberta de protecció, l'actuació més realçat pany seguretat anti-robatori.

Global gra interactiu estructura activitat patents, clau en comptes, interacció amb les activitats corresponents en comptes de nucli, és tècnicament obert Nèmesi, és el bloqueig mecànic els més alts estàndards de seguretat.

Cos de Pany tipus E, tipus SBE, cadenat tipus c massa està formada de duresa de closca d'acer dur aliatge dalt 56 graus; Cadenat tipus G està formada d'aliatge de zinc, tots de cadenats tanca ganxo per aliatge Bor i manganès, pot suportar 2550-10200-quilogram-força de tall, 1530-10200 kg tirant força. És adequat per a màquines, instruments i equips, canonades, bancs, magatzems, porta d'escapament, presó, botigues, centres comercials, oficines, petroquímica, camions d'oli, toolboxes i llocs d'alta seguretat i així successivament.