sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Manteniment de panys de seguretat

Manteniment de panys de seguretat

Jun 26, 2018


Els panys de seguretat s'utilitzen quan el taller i el taulell d'oficines i d'etiquetatge pertanyen a panys. Es tracta d'assegurar-vos que l'energia està apagada i que l'equip està en condicions de seguretat. El bloqueig pot evitar el funcionament inadvertit de l'equip de manera efectiva. Un altre propòsit és jugar una funció d'advertència diferent de les panys generals amb funció antirobatori.


1. Selecció de panys de seguretat

El concepte de panys de seguretat no ha entrat al mercat intern durant molt de temps, de manera que el mercat de panys de seguretat segueix sent desigual, amb el bé i el mal entremesclat. Molts personal de compres d'empreses triaran un agent de marca o marca d'alt perfil i de llarga data mentre seleccionen alguns bloquejos de seguretat incerts. A causa del seu poder econòmic fort i el seu sistema de xarxa estable per garantir el seu servei i servei postvenda, els compradors poden evitar les disputes causades pel producte problemes de qualitat.

1). Tractament de superfícies

Abans del lliurament, els panys de seguretat passaran per galvanoplàstia, esprai i colorants que afavoreixin el bloqueig per formar una capa de pel·lícula protectora a la superfície del bloqueig, que pot prevenir la corrosió i l'oxidació.

2). Pesar i sentir els panys

Els panys inferiors normalment es fabriquen amb materials buits i de baixa qualitat. Així, quan pesa els panys, se sent una llum i la sensació de la mà també és deficient.

3). Normes de seguretat

A casa ia l'estranger, hi ha uns estàndards molt estrictes per als panys de maquinari. Alguns fabricants petits no seguiran els estàndards per estalviar costos, mentre que les grans marques generalment compliran amb els estàndards.

 

2. Manteniment de panys de seguretat

1). El pany no es pot exposar a l'aigua de la pluja durant molt de temps, ja que normalment l'aigua de pluja conté àcid nítric i nitrat, que corroirà el bloqueig.

2). Mantingueu sempre net el cilindre de bloqueig. No deixeu que entrin coses estranyes al cilindre clau, cosa que pot dificultar o fins i tot impossibilitar l'obertura.

3). Inyecta regularment oli lubricant, pols de grafit o pols de llapis en els cilindres de bloqueig per ajudar a deixar la capa d'oxidació per un temps d'ús excessiu.

4). Fixeu-vos en l'expansió tèrmica i la contracció del fred causada pel clima (molla humida i hivern sec), per assegurar la correcta coordinació entre el cos de bloqueig i la clau.