sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta de bloqueig amb la consciència creixent de la consciència de seguretat de la gent

Etiqueta de bloqueig amb la consciència creixent de la consciència de seguretat de la gent

Jul 04, 2017

Etiqueta de bloqueig amb la consciència creixent de la consciència de la seguretat de les persones

Amb la consciència creixent de la consciència de la seguretat de les persones, una Etiqueta de bloqueig clau no és suficient per satisfer les necessitats de les persones. En aspectes comercials, a les grans àrees d'oficines s'han utilitzat per desplaçar-se i sortir dels treballadors d'oficina, i a més de la seguretat financera de la companyia, algunes institucions financeres o amb requisits més elevats per a la unitat estàndard de seguretat permeten bloquejar requisits d'etiquetatge, des de desbloqueig senzill, desenvolupament ara "empoderament". Les persones ordinàries, alhora, també per a l'entorn domèstic segur i còmode tindran una major recerca, la quota de mercat d'etiquetes de bloqueig té un gran augment en l'espai civil, tindrà un ràpid desenvolupament.

Diverses tecnologies milloren la seguretat

L'anomenat conjunt d'etiquetes de bloqueig, Etiqueta de bloqueig és la tecnologia electrònica, el disseny de circuits integrats, una gran quantitat de components electrònics, combinats amb una varietat de tecnologia de reconeixement innovador (incloent la tecnologia de la xarxa informàtica, la targeta de programari integrada, l'alarma de xarxa, disseny mecànic del cos de pany) i altres productes integrats. A diferència dels tancaments mecànics tradicionals, és un bloqueig més intel·ligent en la identificació, la seguretat i la gestió de l'usuari.

Actualment, Etiqueta de bloqueig a l'etiqueta més freqüent d'etiqueta de bloqueig a la Xina inclou bloqueig, bloqueig, Etiqueta de bloqueig, etc. El bloqueig de codi electrònic del tipus de teclat és el més utilitzat per bloquejar etiquetes, que s'utilitza àmpliament en la indústria bancària. Les pestanyes de bloqueig de teclat de la contrasenya Els paràmetres o els aspectes d'entrada estan en constant innovació, han desenvolupat el codi de configuració "arbitrària", la tecnologia i la contrasenya de canvi automàtic "de dues configuracions, al mateix temps, hi ha" teclat fora de comanda "i el mode d'entrada" multitud de contrasenyes ". Etiqueta de bloqueig En termes d'atendre els requeriments de seguretat cada vegada més grans, aquesta etiqueta de bloqueig no només es troba en el corrent principal del mercat, sinó també com a entrada auxiliar a altres tipus de bloqueig de seguretat electrònica .

Un altre bloqueig de seguretat electrònica que utilitza la "targeta" com a clau és el producte amb etiquetes bloquejades més actives a l'àrea d'oficina actual. Aquest tipus de bloqueig de seguretat electrònica es pot dividir en TARGETES de contacte i TARGETES sense contacte. L'avantatge més gran d'Etiqueta de bloqueig és emmagatzemar gran quantitat d'informació, davant de l'empresa, la demanda empresarial per a la gestió del personal, la Etiqueta de bloqueig de la targeta també pot introduir informació personal, realment aconsegueix l'efecte de l'autenticació, al mateix temps per a diferents el personal autoritzat per establir més facilita la gestió de l'empresa. A diferència de la clau tradicional, la targeta es perd, el sistema només pot cancel·lar l'autorització, convenient i sense preocupacions.

L'etiquetatge de bloqueig electrònic amb antirobatori és un aspecte comercial i civil amb pestanyes comunes de bloqueig, la seva característica més gran és la funció d'alarma automàtica, té avantatges i característiques integrals de bloqueig i alarma antirobatori. Una vegada que algú intenti entrar, el sistema trucarà automàticament a l'alarma i activarà el bloqueig automàtic. Els productes de més alta qualitat també inclouen alarmes de marcatge automàtic.

Els panys de seguretat biomètrics són panys de seguretat electrònics que exploten les funcions biomètriques de les persones (com mans, ulls, sons, etc.) com a claus. La tecnologia, que sembla no tenir cap intersecció amb la vida quotidiana, ara és àmpliament utilitzada en la indústria financera, i es creu que la Etiqueta de bloqueig és prometedora en el mercat civil. L'etiqueta de bloqueig també combina altres missatges electrònics com a contrasenya quan el requisit és extremadament alt. Si obriu la porta amb quatre tipus de funcions, com ara empremta digital, contrasenya, targeta de sensors i clau electrònica, podeu garantir de manera efectiva la seguretat i minimitzar el risc de robatori de tecnologia.