sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta de bloqueig dels requisits de l'etiqueta

Etiqueta de bloqueig dels requisits de l'etiqueta

Jul 24, 2017Bloqueig Etiqueta els requisits de l'etiqueta

Quan hi ha diverses persones habilitades per realitzar la mateixa tasca, cada membre del personal ha de realitzar els seus propis procediments d'etiquetes de bloqueig, en lloc d'esperar que s'esperin. No estigui autoritzat mai a eliminar el vostre dispositiu d'Etiqueta de bloqueig. Només s'aplica el dispositiu que ha completat el dispositiu de seguretat Etiqueta de bloqueig.

Quan es dediqui a una successió, no podrà eliminar el dispositiu de bloqueig original sense autorització. Heu d'esperar fins a la següent persona a l'etiqueta de bloqueig per eliminar l'etiqueta original de bloqueig. Al mateix temps, el nou personal de reemplaçament ha de tornar a confirmar si l'etiqueta de bloqueig és segura i fiable i es pot operar després de la confirmació. No col·loqueu la vostra seguretat a l'etiqueta de bloqueig d'una altra persona, sempre recordeu que la vostra pròpia etiqueta de bloqueig protegeix la vostra pròpia seguretat.

Utilitzeu l'etiqueta de bloqueig adequada, per exemple, per bloquejar la porta de canonada de 3 polzades, i és una de les cinc polzades existents a 6,5 polzades d'etiqueta de bloqueig de la seguretat de la porta, si us plau, no utilitzeu no coincideix amb el gràfic d'etiqueta de bloqueig, guarda problemes, immediatament per obtenir la mida correcta de les pestanyes de bloqueig.

Assegureu-vos que el dispositiu d'Etiqueta de bloqueig es pugui protegir contra el seu entorn, com ara humitat, corrosiu, etc., en cas contrari perdrà el seu efecte.

L'etiqueta de bloqueig i la llista requereixen una combinació d'accions, no de substitucions. Des del 2 de gener de 1990, independentment de quan substituir l'equipament, la revisió, la modificació o la innovació de la màquina, independentment de la instal·lació d'una nova maquinària i equip, s'ha d'utilitzar el dispositiu d'aïllament energètic utilitzat per a la maquinària i l'equip en el disseny per al dispositiu de bloqueig.

L'operador ha de realitzar, com a mínim, un control anual de la capacitat d'inspecció per assegurar que els procediments i els requisits d'aquesta norma es realitzen, i han de fer inspeccions periòdiques per part d'empleats autoritzats, en comptes de fer que el personal de prova realitzi procediments de control d'energia. Si hi ha la possibilitat d'emmagatzemar estalvis d'energia a un nivell perillós, l'estat d'aïllament hauria de seguir sent validat, només per reparar o mantenir la finalització, o aquesta possibilitat no existeix.

Sempre que el personal de manteniment extern participi en les activitats de manteniment dins d'aquest àmbit, els operadors del lloc i els operadors externs hauran de comunicar-se mútuament els seus respectius procediments de bloqueig o llistat.

El TAB de bloqueig és evitar els treballadors en reparació, manteniment, inici accidental, arrencada anormal de la màquina i alliberament de perill, per protegir la seguretat personal dels treballadors. La clau per bloquejar el programa d'etiquetes és tallar la connexió entre la màquina i la font d'alimentació, bloquejar la font d'alimentació i alliberar la font d'alimentació residual.

Pas 1: prepara't per treballar

Prepara't per apagar l'energia. Hi ha tipus d'energia comuns (electricitat, energia mecànica, aire, etc.). I els seus possibles perills. Retireu el dispositiu de protecció d'aïllament (etiqueta de bloqueig segur) i estigueu a punt per apagar l'energia

Pas 2: treball de premsa

Tingueu en compte el treball continu dels operaris i gestors que poden veure's afectats per l'aïllament de la màquina.