sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta de bloqueig Els problemes habituals de seguretat en la impressió d'etiquetes

Etiqueta de bloqueig Els problemes habituals de seguretat en la impressió d'etiquetes

Jun 19, 2017

Bloqueig Etiqueteu els problemes habituals de seguretat en la impressió d'etiquetes
NO. 1 mals hàbits operatius dels riscos de seguretat
Per a tots els assassins de seguretat, el poder d'aquest assassí és el més poderós, mentre que la seva ocultació és la més alta, la més difícil de superar l'índex. Etiqueta etiquetada enganxosa personalitzada
En l'entrevista, que més del 90% dels operadors es deuen al procés d'operació, no compleix els requisits de l'operació que va comportar l'accident. Aquí també enumerem alguns dels mals hàbits de l'espasa, per sonar l'alarma per a tothom.
1. Versió carregada (manta carregada)
Funcionament habitual: el nombre general de plaques rotatives, l'operador utilitza dos o més grups alhora que penja la versió, per estalviar temps i millorar l'eficiència del treball. Al mateix temps, la premsa compensada per fulls també té aquest fenomen. Per accelerar el progrés i la versió instal·lada temporalment, el màster també us ajudarà, és a dir, una persona pressionant, un commutador de moviment.
Riscos de seguretat, versió instal·lada (mànega carregada), si hi ha dues o més persones al mateix temps, poca atenció, escletxa manual o falla inesperada de la màquina, és fàcil implicar els dits, resultant en lesions personals.
Precaucions: (1) la instal·lació del treball per part d'una persona pot ser, pessigar suaument l'arrossegament i el coixinet de la placa d'impressió, per assegurar-se que el disseny no estigui ratllat i acolchado, (2) instal·lat en cas d'errors o "connectat" ", la mà per alliberar immediatament, no mantingui la placa i mantingueu-la premuda. Com que és un cotxe normal, no produirà molta pèrdua, si es manté subjecte, causarà altres accidents. (3) diferents models de circumstàncies diferents. Si realment necessiteu la versió de rodes manuals, es pot netejar el disseny d'alguns pols de talc per evitar accidents.
2. Tinta de pala
El funcionament habitual, a causa de les necessitats de tinta, l'operador usava per a la tinta de tinta manual en el corró d'anada i tornada, la tinta, la tinta o el rodet de tinta de la pala sobre l'excés de tinta.
Els riscos de seguretat, com l'operació d'alta velocitat de l'equip, són operacions perilloses d'accidents múltiples, una vegada que el pin de l'angle de la pala de tinta es compensa o el funcionament de la pala de tinta es troba amb una cadena de la superfície del rodet desigual, la pala de tinta intervindrà a la corda principal Rodet de tinta i corró entre l'accident, que va des de la mala placa d'impressió o el rodet de goma, mentre que la manta de goma vermella o rodet, fins i tot a la pala d'extracció en el moment a causa de la pressa i causen accidents personals.
Mesures preventives: (1) primer taló a una empresa, concentració d'energia, empunyadura de pala de tinta, evitar mirar al voltant. (2) va trobar que la quantitat de tinta no és una tinta suficient i que s'ha d'afegir manualment la tinta, s'ha de tancar les mans de la pala de tinta, i aixecar el rodet de tinta petita, fins que el rodet es detingui i funcioni. (3) la tinta de la pala, la pala de tinta a la cadena principal de tinta com a base, homeopàtica recolzada al rodet de goma, no es pot flotar, la pala de tinta i l'angle de contacte del rodet de corda no poden ser inferiors a 45 °.
3. A més de brut
Funcionament habitual: tant si es tracta d'una màquina rodona com d'impressió offset, sovint apareixen a la tinta o en el corró de goma, es tapa el material enganxós a la part de la placa del fenomen. Afecta la qualitat del producte. En aquest moment, l'operador sovint en la màquina s'executa amb els dits per eliminar el brut.
Riscos de seguretat: aquesta operació és una operació perillosa de la violació, en la impressió dels accidents resultants més. Els operadors en cas d'operació d'alta velocitat de la màquina per trobar ubicació i esborrat quasi-bruts, el temps disponible és bastant curt i la mida de la força no es pot eliminar, només la mà primerenca, amb una gran capacitat per enganxeu-vos al gràfic de la placa (o el corró de tinta) en els punts bruts eliminats. Un petit error, és probable que el dit entri a la planxa d'impressió buida. Si el funcionament és flotant sense dependre, probablement sigui una mà en el tambor, resultant en un accident de rodament.
Precaucions: (1) Inspecció periòdica de tots els dispositius de seguretat i mecanismes de fre motor principals de la màquina setmanalment. Per garantir que la màquina sigui sensible, fiable i que trobi el problema a temps per reparar.
(2) l'operació hauria de prestar atenció, no funcionar vacant, netejar el punt brut, la palma de la mà ha de ser contra el cilindre de la placa i el corró de goma entre l'eix d'extracció o contra la tapa de seguretat de protecció del corró d'aigua, particularment atenció a la palma Confiï en la força és més gran que la força dels dits netegi el punt brut. (3) Si el tamany suau massa impressió d'impacte, ha de deixar de comprovar, la substitució oportuna del rodet de goma o paper, tinta, fonamentalment resoldre el problema.
En la producció diària, hem d'establir la seguretat del primer pensament, cultivar bons hàbits d'explotació o, en cas d'accident, qualitat del producte i beneficis econòmics, i així quedaran fora de la qüestió. Per tant, els mals hàbits operatius són els principals assassins de riscos de seguretat.