sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Consells per comprar etiquetes de bloqueig

Consells per comprar etiquetes de bloqueig

Oct 16, 2017

Consells de compra d'Etiquetes de bloqueig
L'etiqueta de bloqueig, encara que no és un lloc reduït, ha tingut un paper important, per tant, la compra d'etiquetes de bloqueig és especialment important, la indústria de bloqueig de Paode per recordar els següents aspectes d'atenció.
Primer, material d'etiquetes de bloqueig
Els materials d'etiquetatge del blocatge al mercat es divideixen bàsicament en acer inoxidable, coure i aliatge de zinc. L'alta resistència a l'acer inoxidable, resistència a la corrosió, no canvia de color, és el millor material de bloqueig; coure més general, propietats mecàniques superiors, preus més alts; Etiqueta de bloqueig d'alta qualitat. Aliatge de zinc, resistència al desgast forta, resistència a la corrosió i fàcil forma.
Etiqueta de bloqueig utilitza aliatge de zinc i aliatge d'alumini, dedicat a proporcionar als consumidors Etiqueta de bloqueig d'alt cost. Llarga vida de producte, aspecte bonic.
En segon lloc, el tractament de superfície d'etiquetatge de bloqueig
El tractament de superfície es divideix en tres tipus de revestiment, polvorització i coloració, Etiqueta de bloqueig a través del tractament de superfície en la superfície del producte per formar una capa de pel lícula protectora densa, jugar un paper en la corrosió i l'oxidació, Etiqueta de bloqueig més bella i durable . La pel·lícula protectora densa és també una mesura de la qualitat de la Etiqueta de bloqueig, d'una bona qualitat Etiqueta de bloqueig, més ús de galvanoplàstia, revestiment suau i suau, fins i tot de color moderat, brillant, sense bombolles, senyals d'oxidació i òxid.
Etiqueta de productes de bloqueig a la superfície de fina, alta brillantor, cara rica opcional, exquisida superfície i desgast. El seu nivell d'aleació d'alumini és el líder de la indústria.
En tercer lloc, implementació de l'estàndard de bloqueig de l'estàndard
En general, la sensació de pesat Tag de bloqueig, la qualitat és relativament alta; el cos de bloqueig no es pot exposar, la punta exposada fàcil de fer mal, en particular, hauria de prestar atenció al tancament de bloqueig de la marca de bloqueig, bloquejar i tancar quatre cantonades; L'etiqueta de bloqueig és flexible, amb una alta sensibilitat i una llarga vida útil. L'etiqueta de bloqueig també existeix en diversos estils, hem de prestar atenció i l'estil de les portes interiors és coherent.
El ràpid desenvolupament de les indústries pilares, com ara edificis residencials, automòbils, edificis d'oficines d'última generació i hotels, així com la defensa, la seguretat pública i els sistemes financers, són cada vegada més optimistes respecte a la demanda de productes de bloqueig bloquejats altament prevenibles. Segons els experts, el mercat de consumidors de blocatge de la tecnologia biomètrica, la tecnologia electrònica i altres productes d'alta tecnologia encara estan bàsicament en un escenari en blanc, però la demanda dels consumidors del mercat per aquesta demanda cada any creix.
Les empreses de bloqueig han desenvolupat una targeta electrònica de bloqueig electrònic, un bloqueig de contrasenya electrònica, una targeta magnètica de xifrat, un bloc de bloqueig, un sistema anti-robatori d'intercomunicador de sòl, etiqueta de bloqueig de la vàlvula, etc. Atès que el contingut de la tecnologia d'etiquetes de bloqueig d'alta gamma és alta, una naturalesa humana més destacada, funcions personalitzades, de manera que el benefici del producte és relativament alt.
Actualment, les tendències del mercat de bloqueig de bloqueig són principalment quatre.
En primer lloc, el disseny industrial en el gust cultural i personalitzat de la preocupació. El maquinari de bloqueig de l'etiquetatge a l'estil del mercat, la varietat, la varietat, però realment a partir d'un disseny va començar a ser una varietat de connotacions culturals com un concepte de disseny en el qual és rar, de manera que la primera tendència és la funció del cos de bloqueig en el nou disseny per complir necessitats familiars. L'experiència de l'usuari i la humanització del producte més preocupada.
En segon lloc, l'augment del maquinari intel ligent de bloqueig intel·ligent, actualment d'alta tecnologia i tecnologia del bloqueig intel·ligent, inclòs el bloqueig de la contrasenya, el bloqueig de la targeta ic, bloqueig d'empremtes dactilars, etc., per la seva conveniència única i la maduresa gradual de la tecnologia i l'ús del bloqueig d'empremtes digitals biomètriques, però també per l'empremta digital única, no es pot copiar fàcilment, no oblidar, no perdre les característiques d'una perspectiva de mercat més àmplia. Etiqueta de bloqueig de maquinari de Bangfa no ha deixat mai aquest aspecte de la innovació en R + D.
En tercer lloc, les empreses Tag de bloqueig presten més atenció als detalls dels detalls del producte, la millora de la qualitat del producte, des dels detalls reflecteixen el gust dels consumidors, que reflecteixen la comprensió de la connotació del producte. Es centrarà en la certificació tècnica i de qualitat, de manera que els estàndards d'implementació del producte i els estàndards internacionals. Aquesta és una de les majors èmfasi en els consumidors.