sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
El kit de bloqueig es desenvolupa des de la ciutat cap al camp

El kit de bloqueig es desenvolupa des de la ciutat cap al camp

Sep 14, 2017

El kit de bloqueig es desenvolupa des de la ciutat fins al camp
El desenvolupament i el canvi de la ciutat, el desenvolupament de les zones rurals també és un gran canvi, molts agricultors rurals després que els germans rics traslladin una nova llar per construir cases noves, més cases, portes de seguretat i el kit de bloqueig també van augmentar. Per a la indústria del bloc de bloqueig, això és sens dubte una bona notícia, però això no va fer que el sector industrial es prengués en seriós. El futur sistema de bloqueig s'ha d'orientar a les característiques del mercat rural, adaptar-se al mercat rural, específicament perquè els agricultors desenvolupin el Kit de bloqueig no hi hagi gaire, i més desenvolupament d'alguns productes comercialitzables.
S'ha d'augmentar la gent en el tradicional bloqueig de la porta, com ara el bloqueig de la bola, el bloqueig de la maneta, el bloqueig de la morta, etc., hi ha més gent com la categoria de bloqueig de bloqueig. Les empreses del bloc de bloqueig s'han de basar en les diferents necessitats de la producció de subprocessos de la llar urbana i rural, amb el ràpid desenvolupament de la indústria de processament de metall a la Xina, la indústria de venda de blocs de bloqueig continua expandint-se, requisits de qualitat No és alt, barat, per tant, teniu un cert mercat, aquest baix llindar del mercat del maquinari del bloc de bloqueig portarà inevitablement el paquet de bloqueig del maquinari. El mercat del maquinari de baix mercat global es pot veure a tot arreu.
Així doncs, per trobar adequat per a habitatge rural, el Kit de bloqueig és la principal prioritat, no per ser bonic, només d'excel·lent qualitat.
Ara, milers de llars, tot tipus de porta de seguretat, el kit de bloqueig a tot arreu, la seva característica és garantir la seguretat de la propietat, a causa de diferents materials, l'ús de l'objecte no és correcte. Moltes vegades es considerarà que el Kit de bloqueig no és durador o no usarà un període de temps que s'oxida o oxidació, des del punt de vista durable, el millor material ha de ser d'acer inoxidable (l'acer inoxidable es divideix en ferrita i austenita). Especialment per als materials superficials, més brillant.
A més del Kit de bloqueig de ferro, hi ha un bloqueig del material més comú, és el coure, també és un dels materials de kit de bloqueig més extensos. Les seves bones propietats mecàniques, la resistència a la corrosió i el rendiment del processament són bones, i el color és brillant, especialment el mànec forjat de coure i altres peces decoratives del kit de bloqueig, la superfície llisa, bona densitat, sense poros, tracoma, sòlid i òxid. A més dels dos anteriors, hi ha alguns altres materials del bloc de bloqueig que no s'utilitzen habitualment.
La nostra comprensió de l'aparença del Kit de bloqueig no es limita al seu color, i més sovint el tractament de superfície es refereix a l'ús d'electrodeposició metàl·lica (comunament coneguda com galvanoplàstia), pintura (spray), oxidació química (colorant) o altres mètodes de processament a la superfície Cobrir o formar una pel·lícula protectora. La membrana, principalment a causa de l'efecte anticorrosió, però també augmenta la durabilitat de l'estètica i el producte, és una mesura directa de la qualitat del producte, és un factor important en la qualitat de la cobertura, mesurament de l'espessor, combinat amb la prova de força, spray de sal i prova humida. inspecció visual, etc.
L'ús del Kit de bloqueig, no només un guarda segur, s'ha convertit lentament en una "cultura", en la qual veiem una varietat de Kit de bloqueig, bloqueig d'automòbils, panys de portes, porta de seguretat del kit de bloqueig, etc., des del seu disseny, han mostrat una diversificació , la qualitat i l'aparença, poden fer que tothom sigui fàcil d'acceptar.
El nostre maquinari comú de decoració de portes, és el passat amb les manetes, frontisses, panys i altres productes comuns. Per fer-ho més artístic, en primer lloc, els productes per augmentar la bellesa, es pot dir que l'aspecte subverteix completament la impressió de la ment de les persones. Forma similar als anells olímpics com, hi ha com modelatge de llamps, hi ha formes geomètriques, semblants a la serp, musclos, cordes, fanals, malles, etc. Aquests dissenys senzills semblen tan refinats que el consumidor no ha d'escollir el motiu d'aquest.
La diversificació del disseny del kit de bloqueig, no només per satisfer les necessitats de l'art del producte, sinó també acceptada per la gent, l'art de les necessitats dels productes, els fabricants actuals de tot el món, tot això en el disseny del producte al peu de l'esforç, així que hi ha un producte de diversificació d'Estil del fenomen. És a dir, des del punt de vista del disseny, deixa que l'aspecte sigui més atractiu.