sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig Hasp a l'engròs per obrir la porta per a tancaments futurs

Bloqueig Hasp a l'engròs per obrir la porta per a tancaments futurs

Jul 04, 2017

Bloqueig Hasp a l'engròs per obrir la porta per a tancaments futurs

Pel que fa a les tanques de bloqueig intel·ligents, la consciència pública o l'ús de bloquejos intel·ligents són encara més comuns en llocs públics com ara oficines, escoles, habitacions d'hotel i bancs. També és difícil combinar aquesta tapa de bloqueig d'alta tecnologia amb la vida d'una gent comuna. Tanmateix, l'ús de panys intel·ligents electrònics és bastant comú en països com Europa, Amèrica i Japó, especialment en el mercat civil. Bloqueig Hasp Segons les estadístiques, en el tancament electrònic d'us i Europe el 50 per cent del mercat intern, les tanques intel·ligents a Japó i Corea del Sud representen més del 70 per cent del mercat, especialment a Corea del Sud, on l'ús de bloqueig intel·ligent és fins al 90 per cent. Bloqueig Hasp Segons les figures oficials de bloqueig intel ligent de Corea del Sud, les xifres oficials de iRevo (ipoh), Corea del Sud en l'actualitat escala de mercat de bloqueig electrònic és d'1 milió de jocs, dels quals la quota de mercat minorista (B2C) és del 80%, el bloqueig Hasp i el seu mercat civil madurant, amb un 50% de l'usuari està basat tant en el bloqueig electrònic, com per a la substitució del nou bloqueig electrònic. A la Xina, els bloqueigs electrònics representen menys del 2 per cent del mercat intern. A les persones s'han utilitzat per carregar a l'àrea d'oficines, i l'àrea financera del banc, com el bloqueig electrònic de tipus de teclat, fins i tot utilitza panys biomètrics, podem estar segurs que en el pany electrònic electrònic domèstic no només es continuaran desenvolupant en l'aspecte comercial , mentre que en civils, i hi haurà perspectives més àmplies.

Durant els últims 10 anys, el bloqueig de Hasp ha estat especialment destacat en el desenvolupament del mercat de barrets de bloqueig intel·ligent electrònic. Segons el líder de la porta global oberta, el grup asaph i lai (ASSAABLOY), segons dades proporcionades entre 2000 i 2005, la instal·lació de la quantitat de bloqueig intel·ligent és d'aproximadament 4 a 50000, la proporció del 90% enfocada a l'alta gamma els usuaris, en el percentatge d'utilització final de l'usuari són només el 10%, mentre que per a la tapa de bloqueig sobre l'elecció de la marca hi ha marques coreanes, incloent el representant d'iRevo a Corea del Sud. Des de 2005, l'ús de panys intel·ligents s'ha incrementat amb més projectes al país, i l'ús ha augmentat fins a uns 100.000, i la proporció d'usuaris intermedis ha augmentat fins al 30%. Des del 2007, el comerç nacional augmenta encara més en la demanda de bloqueig intel·ligent, al mateix temps, les marques nacionals també comencen a investigar i desenvolupar de forma independent tecnologia de bloqueig intel·ligent, el seu ús també es multiplica entre 20 i 300000, el bloqueig Hasp l'ús de productes domèstics els usuaris no només es centren en els usuaris d'alta gamma, mitjans mitjans i usuaris de baixos usos també van millorar significativament, respectivament el 40% i el 10% del total. Les dades rellevants mostren que en els darrers anys, 2010 anys després, s'ha creat el mercat de la indústria electrònica de bloqueig intel·ligent, l'ús també augmenta ràpidament de 40 a 500000, i l'usuari final s'ha format en el consum d'energia principal, que representa el 50% del total, al mateix temps, l'ús de gamma baixa ha començat a prendre forma per ocupar el 20%.

Amb la consciència creixent de la consciència de la seguretat de les persones, un bloqueig clau no pot satisfer les necessitats de les persones. Pel que fa a l'activitat comercial, a les grans àrees d'oficines s'han utilitzat per desplaçar-se i sortir dels treballadors d'oficines i, a més de la seguretat financera de la companyia, algunes institucions financeres o amb requisits més elevats per a la unitat estàndard de seguretat és permetre la demanda d'intel·ligents bloqueig, des del desbloqueig senzill, el desenvolupament ara "empoderament". Al mateix temps, la gent comú també té una recerca més alta per a la seguretat i la comoditat de l'entorn familiar. La quota de mercat de les persianes intel·ligents té molt espai per augmentar-se a la zona civil, i també es desenvoluparà ràpidament.

Diverses tecnologies milloren la seguretat

Smart lockout Hasp, és la tecnologia electrònica, el disseny del circuit integrat, una gran quantitat de components electrònics, combinat amb una varietat de tecnologia de reconeixement innovador (incloent la tecnologia de la xarxa informàtica, la targeta de programari integrada, l'alarma de xarxa, el disseny mecànic de bloqueig Hasp del cos de pany) i altres productes integrats. A diferència de les panys mecàniques tradicionals, és més intel·ligent en la identificació, la seguretat i la gestió de l'usuari.