sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig Hasp per netejar l'atenció per estar en el lloc

Bloqueig Hasp per netejar l'atenció per estar en el lloc

Jun 26, 2017

Bloqueig Hasp per netejar la cura per estar al seu lloc
El tap de bloqueig és un element indispensable en el dia, la seva àmplia gamma d'aplicacions, varietat d'estil de cadenat. Per tant, per tal d'adherir-se a l'aparença de la tapa de bloqueig i estendre la vida útil de la tapa de bloqueig, en l'ús habitual del procés, s'ha de prestar atenció a la neteja i conservació adequada.
Primer, bloqueig la tapa per protegir l'aspecte
1, a la casa durant el període de decoració, no portin la seva pròpia cinta amb un contacte plàstic amb l'aspecte de la tapa de bloqueig, segellin l'identificador de bloqueig, el tauler, etc. per revelar-ne alguns per evitar les parts de bloqueig de la capa de tractament superficial per la decoració amb materials àcids o alcalins i punts d'atac per a la corrosió del gas, ampolles i fins i tot delaminació, que afecten seriosament l'aspecte de la qualitat de la tapa de bloqueig.
2, l'ús normal, si la pols, el drap sec es pot utilitzar per netejar, no utilitzeu detergents i altres productes químics. En cas contrari, es danyarà la pel·lícula protectora, provocant l'esvaïment. No fregui el cos del cadenat i manipuleu amb un drap humit, ja que algunes tapes de bloqueig de matèries primeres de metall s'oxiden; La tapa de bloqueig de la matèria primera d'aliatge es desgastarà del revestiment i es farà efectiu.
En segon lloc, la protecció del rendiment de la tapa de bloqueig
1, en el moment de l'ús, el temps (sis mesos o una vegada a l'any) o en l'endoll de la clau no és suau, en el forat de la graella amb alguns pols de grafit (llapis en pols) de l'efecte suau. No prengueu cap oli líquid com a agent suavitzant per evitar que la greix s'adhereixi als marbres, de manera que el bloqueig no es pugui enrotllar i no es pot obrir. Quan la porta està tancada, és més laboriosa i pot manipular una petita quantitat de llapis en pols a la llengua obliqua.
2, tanqueu la porta quan la millor maneta, la llengua dins del cos del tancament, tanqui la porta i deixeu-ho anar, no forqueu la porta, en cas contrari es reduirà la vida del bloqueig. Atès que la porta i el marc de la porta entre el segell instal·lat tenen un efecte estirable, de manera que quan el pany amb el mànec o la tecla estigui ben apretat, podeu obrir la porta amb la porta per obrir la porta o tirar de la porta per superar el tram, no forci la maneta o la tecla per obrir la porta, esquerdes d'atacs manuals o clau.
Normalment, els requisits antirobatori del canal o del bany no són massa elevats, i la instal·lació de la porta de tancament de la porta és la necessitat de tenir un cert efecte anti-robatori, el cos de bloqueig ha de ser gruixut i sòlid,
En l'elecció del panell, segons els seus propis requisits especials per triar el cadenat, la decoració superficial de planxes, l'estil, la configuració de la funció.
La superfície del panell sense contusions, el patró que significa bé, els forats i els cargols en el seu lloc, no pot semblar una distorsió parcial del fenomen.
I a continuació, els detalls del problema: el forrellat i el bloqueig de Hasp amb el cargol apretat, el cos de bloqueig no permet el fenomen de tots dos costats del swing.
Abans i després del panell del bé, el botó està obert per obrir el fenomen no és suau, si no hi ha un fenomen llis, deixeu anar el cargol, ajusteu-vos suaument amb el martell de cola, transferit al llis fins ara!