sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey Safety Products Co., Ltd.

Lockey Safety Products Co., Ltd.

Jun 22, 2018


Lockey Safety Products Co., Ltd. és un fabricant professional especialitzat en la producció de tot tipus de productes de bloqueig de seguretat. Estem fundats en la fabricació de productes adequats per a etiquetatge de bloqueig per ajudar a evitar accidents industrials, causats per la inesperada energització o arrencada de màquines i equips per l'alliberament incontrolat d'energia. Durant diversos anys de desenvolupament ràpid, Lockey s'ha convertit en el fabricant líder en seguretat / dispositius de bloqueig a la Xina.

 

Oferim una àmplia gamma de dispositius de bloqueig i etiquetes que cobreixen la majoria d'aplicacions mecàniques i elèctriques, incloent el cadenat de seguretat, el bloqueig de vàlvules, el bloqueig de bloqueig, el bloqueig elèctric, el bloqueig del cable, el kit de bloqueig i l'estació, etc. Tots els nostres productes es fabriquen segons CE, ISO9001, OSHA, norma OHSAS18001. Reunits amb les demandes del mercat, la nostra empresa ja ha començat a acceptar els requisits personalitzats dels clients. "Confeccionar el teu propi pany" podria ser el símbol de les teves plantes, i també és l'encarnació del nostre servei considerat. Una de les avantatges de triar els nostres productes és la de serveis postvenda d'alta qualitat. Es garanteix dotze mesos de garantia que us permetran estar segurs de comprar els nostres productes.

 

Ara Lockey té 55 empleats i té una superfície total de 2.000 metres quadrats. Cada empleat treu el seu pes per construir una empresa próspera. També comptem amb el nostre equip de recerca i desenvolupament per oferir diversos tipus de productes i solucions de bloqueig de seguretat per satisfer les necessitats dels nostres clients. Cada any participem en nombroses fires professionals, com A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec. Exportem productes de Lockey a tot el món, de manera que els nostres clients són de tot el món, com EUA, Europa, Àsia, Emirats Àrabs Units, Austràlia, Amèrica del Sud, etc.

 

Sempre estem aquí per motius de seguretat. Fem el nostre lloc de treball més segur mitjançant l'ús de productes Lockey.

logo.png