Viatge de Lockey d'estiu a Lishui


És un gran plaer que la nostra empresa va organitzar una jornada 2 i 1 nit d'estiu viatja a Lishui, una destinació escèniques turística amb turons verds i les aigües clares.


IMG_9510.JPG


    El primer destí de nostra excursió va ser poble pedra Yanxia. Tots els edificis del poble estan fets de pedra i la brisa fresca inflat a través de la Riera. Hem gaudit plenament els plats locals i després va pujar a la muntanya per veure la cascada i va caminar a través del bosc de bambú.


IMG_9493.JPG


IMG_9497.JPG


     L'endemà, nostre horari era bastant complet i ocupat. Visitem el petit penya-segat vermell, Zhao Wu santuari, Zhutan de muntanya i així successivament per gaudir de l'encant de Lishui i experimentat tranquil·litat natural, neteja i senzillesa que no considerava durant molt de temps.    Els dos dies va passar tan ràpid amb els detalls del viatge encara clar. Aquest viatge no només ens dóna una millor oportunitat a conèixer uns als altres, però deixa del tothom cor més per convertir-se en més Estats. Tornada del viatge de Lishui, nostres sentiments i sentiment de pertinença cap a Lockey, òbviament, s'incrementen, i sembla que ens hem convertit en una veritable gran família!


IMG_9637.JPG