sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey-Lock per a la vostra seguretat

Lockey-Lock per a la vostra seguretat

Jun 16, 2018


Sobre el loto, sempre hi ha algunes preguntes. Per què hem de bloquejar i etiquetar? Quines conseqüències poden causar si no fem el bloqueig i el registre?

Heus aquí un cas: Piper Alpha, una de les plataformes petrolieres més productives del mar del nord a Gran Bretanya, va explotar de sobte el 6 de juliol de 1988, va matar 167 persones en 45 minuts i va mantenir 36 dies d'incendis.


1523511712270480.jpg


La causa de l'accident és una bomba sense aïllament d'energia, que s'ha eliminat del lotó i es va engegar la bomba de la vàlvula de seguretat com a bomba de reserva. D'aquesta manera, el gas licuat de petroli es va filtrar del bloqueig, causant una desastrosa explosió.

La tradgy ens ensenya una lliçó profunda: el funcionament incorrecte del loto donarà lloc a moltes vides innocents i enormes pèrdues de propietats. En una altra paraula, és important que cada fàbrica bloquegi i tregui correctament.


Així que aquí hi ha els recordatoris de Lockey de cinc operacions d'error que causen lesions fatals:

1. La màquina no està tancada abans del manteniment;

2. No desconnecteu per complet la font d'energia i altres fonts d'energia perilloses, llavors algú la inicia accidentalment;

3. Les màquines no estan bloquejades i no tenen cap etiqueta d'advertència, i d'altres, per accident;

4.La resta de l'energia no s'allibera;

5. No netegeu les persones i les eines abans de reiniciar les màquines.


Lockey espera que els nostres clients puguin bloquejar i etiquetar adequadament per protegir la vida dels treballadors i la propietat de les empreses.