sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Introducció al sistema clau

Introducció al sistema clau

Jun 28, 2018

钥匙系统.jpg

Sistema de traçabilitat de claus

Sistema diferenciat amb claus (KD): Cada cadenat està teclat de manera diferent, subministrat amb 1 tecla per bloqueig. 20000pcs panys individuals disponibles.

Sistema Keyed Alike (KA): Cada cadenat és el mateix en un sol grup. La tecla 1 obrirà tots els cadenats de cada grup.

Diferència i sistema de claus mestres (KDMK): cada cadenat està teclat de manera diferent, subministrat amb 1 tecla per bloqueig. Una clau mestra substituirà i obrirà qualsevol d'aquests cadenats.

Igual i clau principal del sistema (KAMK): cada cadenat és el mateix en un sol grup. Una clau mestra substituirà i obrirà tots els grups d'Iguals claus.

Grand Master Key System (GMK): Cada cadenat està teclejat diferent en un sol grup. Una gran clau mestra substituirà i obrirà tots els grups KDMK diferents.


Registre de traçabilitat de claus

És important que cada empleat d'un lloc tingui una clau única de cadenat per evitar que les claus duplicades perjudiquin el vostre programa de bloqueig. Ens comprometem a utilitzar diferents claus i numeració per a cada ordre si és necessari. A més, cada tecla es pot registrar en el nostre sistema de programació, de manera que es pugui reordenar la mateixa clau quan sigui necessari.