sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
És més important triar el cadenat de seguretat per comprendre la seva efectivitat

És més important triar el cadenat de seguretat per comprendre la seva efectivitat

Sep 14, 2017

És més important triar el Cadenat de seguretat per entendre la seva efectivitat
Avui, seguim treballant com ahir, que tothom entengui que en tota la indústria de seguretat de la Cadenat de seguretat, quin tipus de producte és ara el més popular i pràctic, i en qualsevol moment podem donar-nos millors suggeriments per ajudar-los a tothom .
Tant si es tracta de la indústria de bloqueig Wanjia, la indústria de bloqueig Baode o la indústria de bloqueig Jiawei, són una de les millors marques amb la seguretat de la seguretat de la indústria del cadenat de seguretat. Les panys de la porta de l'antiguitat han estat indispensables per a tots els equips de seguretat familiar. El pany de la porta no només té funció antirobatori, sinó que també pot aportar efectes decoratius. Actualment al mercat dels tancaments de les portes, nombrosos i similars, el preu és extremadament pobre. Compreu el millor bloqueig del mercat, després consideri les marques més conegudes del mercat, la qualitat és més segura. Alguns amics com panys de portes intel·ligents, i alguns com els panys europeus de les portes, cada família també necessita d'acord amb l'estil general de la seva família per triar el pany de la porta dreta, la millora de la llar moderna té un paper molt important.
Per tant, per comprendre, seleccionar qualsevol cadenat de seguretat ja no es centrarà en la seva aparença, i de vegades és més pràctic convèncer-nos com triar com triar el Cadenat de seguretat, la marca introduïda del Cadenat de seguretat no és el propòsit, el propòsit és Feu que tots siguin més conscients del principi del Segell de seguretat.
El tancament de la porta en si és un adorn, si el material, els problemes de revestiment, poden conduir a la corrosió, descoloració de recobriment, es recomana l'ús de coure o una altra adhesió forta, sense decoloració del revestiment, el Cadenat de seguretat des de la seguretat inicial, a Ara més com una part de l'embelliment de la sala. El Cadenat de Seguretat de la Xina ha nascut des de fa milers d'anys, els llocs culturals de Shao han trobat panys de fusta, Occident va aparèixer de pany de bronze, a la dinastia Han Oriental s'ha produït àmpliament, l'ús de panys de metall, fins al segle passat 50 anys, el xinès antic bloqueig de l'escenari de la història.
Som els primers a veure la seguretat del Cadenat de seguretat, sobretot el seu Cadenat de seguretat esfèrica, però això, el Cadenat de seguretat més fàcil de destruir, de manera que l'ús general del lloc és molt escàs. Dormitori, estudi sovint utilitzat amb el sòl del pany de maneta, cuina, lavabo sovint no necessiten la clau amb la part inferior del bloqueig del canal.
Quan la gent compra el Cadenat de seguretat, generalment es tem que el Cadenat de seguretat no sigui durador o no trigui a fer-se oxidar-se o fer-ho. El problema està relacionat amb l'ús de materials i problemes de tractament de superfícies.
Acaba d'aixecar-se al matí, obrir la porta, introduir la clau, però com no es pot obrir. Obtenir més de mitja hora abans d'obrir-los, recollir el cadenat, l'orella de seguretat original del cadenat, sembla que el temps de vida no és llarg. De cap manera només es pot canviar un Cadenat de seguretat, i això no veu que un article s'introdueixi a les portes de seguretat de les finestres i portes. El Cadenat de seguretat, la porta de seguretat El Cadenat de seguretat està relacionat amb la seguretat de tota la família, quin tipus de cadenat de seguretat millor?
En primer lloc, seleccioneu el Cadenat de seguretat per seleccionar el conegut, hi ha una certa reputació del Cadenat de seguretat, no només necessita qualitat i estabilitat, sinó que també necessita un servei postvenda estable. Logotip de seguretat general del cadenat, el logotip és molt complet. Aquestes marques inclouen la implementació de les normes de producte, grau, nom de l'empresa de producció, adreça, data de producció, etc., per veure si les instruccions són coherents, tenir cura de l'exageració i el fet que no coincideixi amb el fenomen. A més, obre diverses vegades per veure la sensibilitat del moll de cilindre de bloqueig. Una vegada que la tecla es perdi o les finestres i les portes del cadenat de seguretat fracassen, es endurirà, el trencament es trencarà i la porta es veurà danyada. Com a resultat, les portes i finestres de les portes i finestres es poden eliminar fàcilment.
Tanmateix, el més important és observar acuradament l'aspecte del producte, incloent-hi el bloqueig del cadenat de seguretat, el cos del cadenat, el pestell, el mànec i les peces de la placa de coberta i els accessoris relacionats. Mireu les peces de revestiment externes, pintar el color de la superfície és brillant, uniforme, amb o sense òxid, senyals d'oxidació i danys, sembla que trieu Cadenat de seguretat o per meticulosament.