sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
També és important triar un bloqueig de la vàlvula

També és important triar un bloqueig de la vàlvula

Sep 05, 2017

També és important triar un bloqueig de vàlvules
Vàlvula Bloqueja l'existència del significat del bloqueig de la vàlvula externa, la formació d'una línia de defensa, per protegir la família de manera segura, però a l'interior s'obri el bloqueig de la vàlvula, per proporcionar una forma senzilla d'obrir, per facilitar l'accés familiar. Per això, obriu el bloqueig de la vàlvula a la contrasenya d'empremta digital intel·ligent. El bloqueig de la vàlvula també és molt important, per descomptat, obriu el bloqueig de la vàlvula o el bloqueig de la vàlvula de la porta per millorar la importància d'un rendiment important, en principi, obriu el bloqueig de la vàlvula més d'uns quants , tenim més opcions, contrasenya d'empremtes dactilars La conveniència de bloqueig de la vàlvula també és més alta, aquí presentem breument diversos.
La identificació de la vàlvula per obrir el pany, hi ha empremtes dactilars, iris, cara, es refereix a la vena i diverses altres maneres, el seu punt comú passa per l'autenticació per obrir el bloqueig de la vàlvula. En general, aquest enfocament és una seguretat més fiable, és el que més s'utilitza per obrir el bloqueig de la vàlvula, però també la gran majoria de vàlvules intel·ligents del mercat bloquegen l'estàndard.
Contrasenya per obrir el bloqueig de la vàlvula, la contrasenya per obrir el bloqueig de la vàlvula és també el bloqueig estàndard de la vàlvula intel·ligent interna, la porta intel·ligent de la vàlvula de bloqueig també és una forma important d'obrir el bloqueig de la vàlvula. La contrasenya d'entrada real sol ser 6, però un bloqueig intel·ligent de la vàlvula amb una contrasenya virtual i una combinació de contrasenya flotant de la manera, la seva seguretat és el nivell de seguretat del banc.
El bloqueig de la vàlvula a distància, el control del telèfon mòbil és una de les característiques principals del bloqueig de la vàlvula intel·ligent, el bloqueig de la vàlvula oberta al mercat, hi ha dos modes, un a través del control remot d'APP obre directament el bloqueig de la vàlvula, l'altre és mitjançant l'aplicació configuració remota i envieu una contrasenya temporal per ajudar-vos a aconseguir el bloqueig de la vàlvula remota oberta. El primer model sembla més convenient, però en realitat hi ha riscos per a la seguretat, els telèfons mòbils o l'enrutador de casa estan esquerdats, és possible bloquejar directament la vàlvula de la porta a l'estat obert de bloqueig de la vàlvula. La segona manera, fins i tot si el telèfon és controlat per altres usuaris, però també necessita una altra persona al front amb la contrasenya d'entrada per obrir la porta de bloqueig de la vàlvula, en termes relatius, major seguretat i menor consum d'energia.
L'obertura de la targeta Valve Locking és la targeta de crèdit, que és la majoria de les opcions estàndard de la vàlvula de bloqueig de la vàlvula, aquest enfocament és més adequat per a l'ús d'empremta digital i la funció de contrasenya dels ancians, es pot dividir en dos tipus: un és targeta dedicada Tipus de formulari, només pot utilitzar aquesta targeta; el segon és la vida de la targeta, estableix el formulari a través de l'enllaç de telèfon, com ara targetes d'identificació, targetes d'autobús, targetes bancàries, etc.
Combinació del bloqueig de la vàlvula oberta, la combinació de bloqueig de la vàlvula oberta és una espècie d'assegurança per obrir el mode de bloqueig de la vàlvula, és a dir, a través d'una certa obertura de la manera de tancament de la vàlvula per obrir finalment. Òbviament, l'avantatge és molt segur, en general, aquesta funció en la família amb menys, en els bancs i magatzems i en altres ocasions no té res a veure. Un altre tancament obert de la vàlvula, a més dels anteriors, hi ha una forma més única d'obrir el bloqueig de la vàlvula, com la tecla tradicional per obrir el control de la vàlvula de bloqueig de la vàlvula, per obrir el bloqueig de la vàlvula, cara oberta al tancament de la vàlvula i així successivament.
Segons el nivell de bloqueig de la vàlvula de baix a alt dividit en A, B dos. Val la pena esmentar que aquesta especificació es desenvolupa quan l'especificació GA / T 73-1994 de bloqueig de vàlvules mecànica es desenvolupa el 1994, quan el bloqueig mecànic de la vàlvula només A, B dos graus. El Ministeri de Seguretat Pública ha llançat les normes de "bloqueig mecànic de la vàlvula" de l'edició de 2015, la versió de 2015 apareix A, B, C tres graus de nova classificació. Així que, estrictament parlant, el bloqueig mecànic de la vàlvula és A, B, C tres nivells i el bloqueig de la vàlvula només A, B de dos graus. D'altra banda, el bloqueig de la vàlvula especifica un total de 15 nivells diferents de requeriments tècnics, però l'especificació de bloqueig d'empremtes dactilars només 5.
Si el bloqueig de la vàlvula només pot confiar en les empremtes dactilars, la seguretat és realment genial. El reconeixement d'empremtes dactilars s'ha desenvolupat per ser una empremta digital en directe i no es pretén copiar les empremtes digitals que no es poden copiar empremtes dactilars. Si podeu obrir la pel·lícula d'empremtes digitals de bloqueig d'empremtes dactilars, haureu de prémer els dits almenys 3 minuts en el motlle per copiar-los, ens quedem a les empremtes dactilars de la vida, només poden ser proves forenses, no es pot copiar, i al Wo smart La tecnologia de bloqueig necessita per a les impressions digitals, pot copiar-se sense efecte.