sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Introducció als avantatges i desavantatges del bloqueig del cable

Introducció als avantatges i desavantatges del bloqueig del cable

Jul 12, 2017

Introducció als avantatges i inconvenients del bloqueig de cable
Amb el pas dels temps, el bloqueig anterior s'ha substituït per un bloqueig de cable, el bloqueig de cable és una entrada de contrasenya per controlar el circuit o el treball de xips, controlant així l'interruptor mecànic tancat, completant el bloqueig, bloquejant la tasca dels productes electrònics. Es tracta de molts tipus, hi ha productes de circuits simples, però també basats en els productes de xips cost-efectius. L'aplicació d'un bloqueig de cable més ampli es basa en el xip, a través de la programació per aconseguir. El ràpid desenvolupament de la tecnologia electrònica ha revolucionat el món. Avui, juntament amb la Xiaobian xarxa de decoració per explicar-vos els avantatges i desavantatges del cablejat de cable.
Quins són els avantatges de Cable Lockouting?
1, bona confidencialitat. La quantitat de codificació, molt més gran que el bloqueig de la bola. La taxa d'èxit de desbloqueig aleatori és gairebé zero.
2, la contrasenya és variable. Els usuaris sovint poden canviar la contrasenya per evitar que la contrasenya sigui robada, però també evitar la substitució del personal deixant el nivell de bloqueig baix.
3, la protecció d'entrada incorrecta. Quan la contrasenya s'introdueix diverses vegades, el sistema d'alarma s'inicia automàticament.
4. L'operació de bloqueig del cable és senzilla i senzilla.
5, funció de codi d'interferència: introduïu la contrasenya correcta abans d'introduir qualsevol codi.
6, característiques de seguretat: si l'entrada incorrecta 4 vegades la contrasenya s'activa automàticament durant 3 minuts.
7, funció d'obertura d'emergència (PanicOpen): a partir de la necessitat d'altres operacions, una sola vegada que l'acció de manejar, la màquina pot obrir la porta, de manera que el foc i altres situacions d'emergència també són ràpides i segures per obrir la porta.
8, funció de detecció d'intrusió: bloquejat en l'estat de la porta, es va trencar en el temps, emetrà un fort so d'alarma.
9, funció d'alarma contra incendis: a la sala si la temperatura arriba a 75 ° o menys, emetrà un fort so d'alarma, mentre que el bloqueig s'obrirà automàticament.
10, funció de doble bloqueig: bloqueig obligatori extern: no es pot obrir a l'interior, aplicar per sortir, per evitar que algú intrusi. Pany forçat intern: no es pot obrir a l'exterior, així que a casa, més tranquil·litat, segura.
11, recordatori feble Quan la bateria és baixa, inicia la porta, hi haurà música meravellosa que et demana que reemplacisca la bateria a temps.
12, funció de bloqueig automàtic: l'ús del cilindre de bloqueig automàtic, porta tancada dins de 6 segons després del bloqueig automàtic, surt més segura.
13, la funció de visualització externa: quan l'error d'entrada de la contrasenya, la llengua no està bloquejada al seu lloc, bloqueig interior, feble, etc., els consells externs
Quines són les deficiències del cablejat de cable?
Però el bloqueig del cable també té els seus propis no pot evitar les deficiències, un és complicat, perquè el bloqueig en si mateix és un mecanisme de bloqueig mecànic i, en definitiva, es basa en l'acció mecànica per completar. I el bloqueig electrònic ha de completar l'acció mecànica (operació) - conversió electrònica i control electrònic - la implementació mecànica d'aquesta sèrie de processos. És, òbviament, més complicat. En segon lloc, la probabilitat de fracàs és relativament alta, més d'un dispositiu electrònic, un complex. Incrementarà inevitablement la probabilitat de fracàs, juntament amb els dispositius electrònics que tenen por a la humitat, temen els forts magnetismes, la por a forts xocs, de manera que té certs requisits sobre l'ús del medi ambient. En canvi, els panys mecànics no han de preocupar-se per aquests problemes.