sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Introducció sobre la producció industrial segura

Introducció sobre la producció industrial segura

Jul 06, 2018


Crec que tots estem familiaritzats amb la paraula "seguretat", però què podria ser una producció industrial segura? Ara deixeu-me que us digui algun coneixement sobre això.

En primer lloc, la consciència de seguretat és el concepte que la gent el té en ment i l'aplica en la realitat. També podria ser un estat d'alerta que les persones de diversos entorns externs que poden causar danys a tu mateix oa altres persones durant les activitats de producció.

En poques paraules, la producció segura es refereix a la seguretat personal, la seguretat dels equips, la seguretat dels productes i la seguretat del transport en la producció industrial. Segueix la política de "seguretat primer, prevenció primària" i estàndard "no fa mal als altres, no us faci mal, no els molestis".

 

Aquí hi ha tres violacions en la producció segura:

1.     Violació de normes i reglaments.

2.     Operació contra regles.

3.     Ordre contra normes.

 

Aquí teniu tres raons principals de producció insegura:

1.     No saps el funcionament correcte.

2.     Omita els passos necessaris per desenvolupar mètodes de funcionament correctes.

3.     Funciona de forma convencional.

 

Aquí hi ha "quatre obligacions" per a la producció segura:

1.     Cal prestar atenció a la seguretat: prestar atenció no només a la seva pròpia seguretat, sinó també als altres, així com a altres perills de seguretat.

2.     Tota atenció s'ha de prestar a la seguretat: sempre prestar atenció a la seguretat en tot el que faci, i no negligir-la perquè és hàbil.

3.     Cada vegada que s'ha de prestar atenció a la seguretat: no s'activi mentre funciona, ja que té pressa per sortir del treball i després ignorar la seguretat.

4.     A tot arreu cal prestar atenció a la seguretat: quan vagis a qualsevol lloc, hauríeu de prestar atenció a la vostra seguretat.