Introducció sobre la producció industrial segura


Crec que tots estem familiaritzats amb la paraula "seguretat", però què podria ser una producció industrial segura? Ara deixeu-me que us digui algun coneixement sobre això.

En primer lloc, la consciència de seguretat és el concepte que la gent el té en ment i l'aplica en la realitat. També podria ser un estat d'alerta que les persones de diversos entorns externs que poden causar danys a tu mateix oa altres persones durant les activitats de producció.

En poques paraules, la producció segura es refereix a la seguretat personal, la seguretat dels equips, la seguretat dels productes i la seguretat del transport en la producció industrial. Segueix la política de "seguretat primer, prevenció primària" i estàndard "no fa mal als altres, no us faci mal, no els molestis".

 

Aquí hi ha tres violacions en la producció segura:

1.     Violació de normes i reglaments.

2.     Operació contra regles.

3.     Ordre contra normes.

 

Aquí teniu tres raons principals de producció insegura:

1.     No saps el funcionament correcte.

2.     Omita els passos necessaris per desenvolupar mètodes de funcionament correctes.

3.     Funciona de forma convencional.

 

Aquí hi ha "quatre obligacions" per a la producció segura:

1.     Cal prestar atenció a la seguretat: prestar atenció no només a la seva pròpia seguretat, sinó també als altres, així com a altres perills de seguretat.

2.     Tota atenció s'ha de prestar a la seguretat: sempre prestar atenció a la seguretat en tot el que faci, i no negligir-la perquè és hàbil.

3.     Cada vegada que s'ha de prestar atenció a la seguretat: no s'activi mentre funciona, ja que té pressa per sortir del treball i després ignorar la seguretat.

4.     A tot arreu cal prestar atenció a la seguretat: quan vagis a qualsevol lloc, hauríeu de prestar atenció a la vostra seguretat.