Instal·lació del dispositiu de protecció de seguretat

En primer lloc, amb el pla en el qual l'operador es troba com a referent, totes les parts mòbils amb una alçada inferior a 2 m han d'estar protegides.

En segon lloc, amb l'operador que es troba al pla com a punt de referència, on l'alçada de 2 m o més, hi ha un dispositiu de transmissió material, un dispositiu de transmissió de la cinta i sota la construcció de la maquinària de construcció, s'haurien d'establir protecció. En tercer lloc, s'ha d'establir una protecció a la posició d'operació 2 m per sobre del nivell de referència de l'alçada de caiguda.

En quart lloc, per evitar danys a l'extrusió, la distància entre les peces mòbils lineals o entre parts mòbils lineals i parts estacionàries hauria de complir els requisits de distància de seguretat.

En cinquè lloc, si les parts mòbils tenen requisits de distància de viatge, s'hauria d'establir un dispositiu de límit confiable per evitar danys causats per un moviment de desplaçament excessiu.

En sisè lloc, els dispositius de limitació de càrrega s'han de configurar per a aquells que poden causar danys als components a causa de la sobrecàrrega.

Setena, les parts mòbils amb impacte inercial han d'adoptar dispositius de memòria intermèdia confiables per evitar accidents de lesió causats per l'impacte inercial.

La vuitena part del moviment pot perdre les parts, ha de prendre mesures efectives per estrènyer-se, impedir-ne l'arrencada, frenar, impactar, vibracions causades per soltes.

Novena, cada màquina ha d'estar equipada amb dispositiu d'apagada d'emergència, de manera que es pugui evitar el perill existent o imminent. La identificació del dispositiu d'apagada d'emergència ha de ser clara, fàcil de reconèixer i d'accés ràpid al dispositiu, de manera que el procés perillós s'atura immediatament sense risc addicional.

jh