sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com resoldre el problema de l'etiqueta d'advertència de seguretat d'objectes rars

Com resoldre el problema de l'etiqueta d'advertència de seguretat d'objectes rars

Jun 19, 2017

Com resoldre el problema de l'etiqueta d'advertència de seguretat d'objectes en brut
En l'aplicació de l'etiquetatge de l'etiqueta d'advertència de l'etiquetatge, segons l'etiqueta d'advertència de seguretat, la rugositat de la superfície es pot dividir en: superfície llisa, superfície rugosa, superfície de curvatura, superfícies diferents, han de triar diferents tipus d'etiquetes d'advertència de seguretat abans que puguin. L'etiqueta d'advertència de seguretat s'adjunta millor a la superfície de l'objecte, l'etiqueta d'advertència de seguretat i ara l'empresa estàndard de Yi i tothom que comparteixi una etiqueta d'advertència de seguretat rudejar com triar?
Varietat rugosa de superfície de moltes varietats, com ara vidres fos, ampolles de plàstic mat. La superfície d'aquest objecte no es compon d'una superfície llisa, sinó de la composició uniforme uniforme i desigual de la superfície. Aquests objectes a la superfície de la superfície de contacte adhesiu de l'etiqueta d'advertència de seguretat són una resistència petita i pobra, propensa als senyals d'advertència de seguretat d'Alícia, fora del fenomen, de manera que l'etiquetatge de l'etiqueta d'advertència de seguretat s'ha de seleccionar quan s'especifica el tipus o estructura especial de l'avís de seguretat. Etiqueta de material per adaptar-se a la superfície rugosa dels requisits de la pasta.
Per als objectes en brut, els següents materials adhesius s'utilitzen habitualment com etiquetes d'advertència de seguretat a objectes de superfície rugosa:
① Etiqueta d'advertència de seguretat adhesiu amb una gran quantitat de material. La quantitat de recobriment generalment és al voltant. Confiï en una gran quantitat de cola, augmenta l'etiqueta d'advertència de seguretat amb la força d'unió de la superfície rugosa.
② l'ús d'una bona etiqueta de senyal d'advertència de seguretat amb un bon material de liquiditat, adhesiu suau. L'adhesiu d'aquest tipus de material pot penetrar a la superfície còncava de la superfície rugosa, augmentant així l'àrea d'unió i augmentant l'adhesió de l'etiqueta d'advertència de seguretat a la superfície de l'objecte.
③ Etiqueta d'advertència de seguretat utilitza materials d'etiqueta d'advertència de seguretat adhesius revestits d'alta resistència, com ara adhesiu de fosa en calent, adhesiu basat en dissolvents. La viscositat inicial i la viscositat final d'aquests materials són molt forts, adequats per a la superfície rugosa de la pasta d'objectes.
El primer mètode que utilitzem és la impressora de codi de barres, per triar utilitzar el port paral·lel en lloc dels fabricants per proporcionar el port sèrie. Encara que la connexió és senzilla d'utilitzar la superfície, però les deficiències de les seves deficiències són lentes. Per a l'aplicació general és possible, però per a majors requisits de velocitat per a l'ocasió, seleccioneu una altra interfície del port paral·lel que proporcionarà velocitat d'impressió de l'etiqueta d'advertència de seguretat del codi de barres. El segon mètode utilitza la impressora de codi de barres d'alta qualitat. Les impressores de gamma alta permeten que la velocitat d'impressió més alta sigui molt més alta que la baixa. El tercer mètode estableix la velocitat d'impressió al mode d'alta velocitat de manera predeterminada a la velocitat mitjana. Però com més alta sigui la velocitat, pitjor serà l'efecte d'impressió. El quart mètode utilitza un capçal d'impressió de menor resolució. La velocitat i l'efecte no poden tenir els dos. El cinquè mètode d'origen de dades establert per enllaçar les dades pot proporcionar la velocitat d'impressió, manera més efectiva de millorar l'eficiència de les impressores de codis de barres, per millorar la velocitat d'impressió de l'etiqueta d'advertència de seguretat del codi de barres.