sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com triar els mètodes de conservació del cadenat de seguretat de l'ample de seguretat

Com triar els mètodes de conservació del cadenat de seguretat de l'ample de seguretat

Jun 26, 2017

Com triar els mètodes de conservació de seguretat del cadenat de seguretat
Quin és el Cadenat de seguretat, el Cadenat de seguretat s'utilitza per al taller i l'habitació quan s'utilitza el bloqueig, és un tipus de bloqueig. Perquè no solem fer servir la casa des del cadenat de seguretat, per què? Com que el cadenat de seguretat és per assegurar-se que l'alimentació de l'equip està certament tancada, l'equip insisteix en la situació de seguretat, el bloqueig pot evitar que el dispositiu no tanqui el cadenat amb compte, causant danys o morts. Així com comprar un cadenat segur? Els mètodes de conservació del cadenat de seguretat i què?
En primer lloc, la compra de cadenat segur
El concepte de cadenat segur per entrar al mercat nacional encara és molt curt, el mercat també és un cadenat segur de béns és desigual, bo i dolent, molts de l'adquisició de l'empresa en l'elecció del cadenat de seguretat quan alguns dels imprecisos, de manera que l'usuari hauria de triar un agent de marca o de marca, perquè han de complir amb la força econòmica i l'estabilitat del sistema de xarxa per assegurar que els serveis i el postvenda, per evitar la qualitat de les mercaderies causades per la disputa.
1, mira l'aspecte de la situació
Els panys solen ser fabricats mitjançant electrodeposició, polvorització o coloració. Aquests processos són avantatjosos per al bloqueig en si mateix. Com a resultat d'aquesta sèrie de tractaments, la pel·lícula protectora formarà una pel·lícula protectora a l'exterior del pany, que serà resistent a la corrosió. efecte Els usuaris a través d'aquest punt podran mesurar directament la qualitat del bloqueig.
2, pesa el pes del que sento
Els racons tallats dels tancaments solen ser seleccionats per la producció de sub-materials buits, no només pesen la llum, i l'ús de la sensació d'alçada també és relativament pobre.
3, vegeu normes de seguretat
A la llar ia l'estranger, els panys de maquinari tenen normes estrictes, els petits fabricants per estalviar costos no segueixen el rendiment estàndard, i les grans marques solen complir amb les normes.
En segon lloc, el manteniment del cadenat de seguretat
1, el bloqueig no es pot exposar a la pluja a llarg termini, la pluja conté àcid nítric, nitrat, la corrosió es tanca.
2, en general solen adherir-se al bloqueig de la neteja, no deixeu que el cos estrany en el cilindre de bloqueig, resultant obert difícil o fins i tot no es pot obrir.
3, el temps del cilindre de bloqueig a l'oli, pols de grafit o pols de llapis, per ajudar a reduir l'ús del temps durant massa temps i deixar la capa d'òxid.
4, fixeu-vos en el clima (hivern sec i humit) causat per l'expansió tèrmica i la contracció, per tal de garantir que el propi cos de bloqueig i el buit entre la clau raonable per assegurar l'ús senzill dels panys.