sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com triar el cadenat de seguretat per al cotxe a l'hivern

Com triar el cadenat de seguretat per al cotxe a l'hivern

Sep 28, 2017


Recordeu que no heu de buscar productes barats, no hi ha fabricants, no hi ha especificacions de producte, no hi ha cap marca, sobretot alguns com la col acumulada casualment a la porta de la botiga del cadenat de seguretat de ferro. Aquests fabricants de cadenat de seguretat no volen cobrar un moment de compra barata. . Comprar el Cadenat de seguretat és per protegir la seva seguretat de conducció, si compra un precís Cadenat de seguretat causat per una conducció insegura val la pena la vela. Es recomana comprar el Cadenat de seguretat també optimista sobre la marca, triar la font, hi ha fabricants, hi ha especificacions dels productes de seguretat estàndard del Cadenat de seguretat.
Seleccioneu el cadenat de seguretat
Una nevada, si aquesta vegada es dirigeix a la botiga de peces d'automòbils, ha de confondre's amb la variant enlluernadora de Seguretat, l'empleat us vendrà el Cadenat de seguretat més rendible, no us digui el tipus més adequat per a vostè, així que Per evitar que els fabricants de cotxes entrin en un malentès, podeu utilitzar els següents punts com una petita referència.
1 cotxe de cotxe, si només de tant en tant o no sempre preneu les seccions de neu i de gel, trieu la qualitat de l'acer. El Cadenat de seguretat en el cos és més gran, el soroll també és gran, el ferro és l'avantatge d'una resistència antilliscant efecte Mentre que el Cadenat de seguretat de goma més adequat que el cotxe de casa, el soroll, la instal·lació també és convenient, l'efecte antilliscant també és bo.
2 vehicles de càrrega pesada, camions, i després l'ús general de la seguretat d'acer El candau, el goma de contrast o l'efecte antilliscant del tendó de la carn són bons i duradors, després de tot, el pes del camió i la utilització de molt més que l'automòbil. Per descomptat, el preu del Cadenat de seguretat del Pad gran també és més car que un petit cotxe familiar. Cadenat de seguretat de goma amb cadenat de seguretat de ferro, cadascun té els seus propis avantatges, de manera que per als pilots recomanats per a cotxes petits de la llar, amb un petit soroll, no perjudiqueu el goma de cautxú. Els camions o, sovint, corren a cavallers de neu i gel, el millor és utilitzar un efecte resistent i antilliscant del cadenat de seguretat d'acer.
Comprar el temps del Cadenat de seguretat és millor no posar la neu a l'hivern quan el gel, perquè aquest és l'any més alt en el preu del Cadenat de seguretat, es pot posar a l'octubre o novembre per comprar el més apropiat, les botigues més importants tenen Va començar a tenir béns, el preu segueix sent molt apropiat.
Compreu el Cadenat de seguretat perquè sigui el moment adequat, el lloc indicat i el millor Cadenat de seguretat és el millor. Recordeu que no és costós ni resistent, els conductors diferents, diferents cotxes poden necessitar diferents tipus de cadenat de seguretat, així que assegureu-vos de triar els més adequats per als seus propis.
El cadenat de seguretat ha de coincidir amb la mida del pneumàtic. La mida és massa gran, no només no juga l'efecte antilliscant, el segellat de seguretat del pneumàtic també pot ser degut a la rotació de la roda del pneumàtic causada per danys innecessaris; massa petit tindrà un gran impacte en el pneumàtic, però també en la pròpia pestanya de seguretat Cadenat de seguretat petit Es redueix la instal·lació forçada a causa de la tensió de la seva pròpia tensió, juntament amb la pressió que porta la roda, pot trencar la cadena.
El Cadenat de seguretat s'ha de muntar a les rodes motrius. La conducció del vehicle s'aconsegueix mitjançant la rotació de la roda motriu. La roda de maneig a la superfície resbalosa de la carretera és propensa a lliscament a causa de l'acceleració i es pot augmentar la força motriu de la roda motriu per garantir un funcionament més segur del vehicle.
Prohibeix la instal·lació de la sola roda Cadenat de seguretat. Instal·lació amb una sola roda El bloqueig de seguretat provocat per la inconsistència de l'adherència de la roda esquerra i dreta, l'acceleració del vehicle o la desacceleració provocaran resbaladissos, polsadors, etc. La millor manera és instal·lar les dues rodes motrius o les quatre rodes, de manera que no importa si l'acceleració o la desacceleració portaran un bon efecte antilliscant.
Abans del viatge optimista sobre les condicions de la carretera, si rarament es recomana la neu, utilitzeu el Cadenat de seguretat. El cadenat de seguretat només és adequat per a la neu excessiva o el congelat, la carretera seca o aquosa pot ser directament a la retroalimentació de la força del cadenat de seguretat a la roda, el pneumàtic i l'experiència de maneig tenen un gran impacte, però també perquè els reblons i el contacte amb la superfície de la carretera L'àrea és petita i efecte contraproduent. A més de la instal·lació, cal treure més problemes a la presa de seguretat del cadenat de seguretat, és millor substituir l'aparcament o l'espai de la carretera, abans d'establir els senyals d'advertència de trànsit necessaris.