sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com triar un cadenat de seguretat

Com triar un cadenat de seguretat

Aug 24, 2017

Com triar un cadenat de seguretat
Cadenats de seguretat com a bloqueig de seguretat amb seguretat, s'ha adoptat en més i més àrees. Llavors, com triar el cadenat de seguretat adequat? Avui, deixeu que els subministraments de seguretat us ensenyin.
En primer lloc, primer hem de triar la qualitat del producte Safety Padlock, la credibilitat del fabricant per garantir la compra. Cadenats de seguretat sense garantia de crèdit de qualitat, el bloqueig quan el bloqueig de seguretat no és estret, no pot aconseguir el paper de fabricants antirobatori que s'han d'incloure en l'àmbit de la consideració.
En segon lloc, el contracte abans de signar el contracte, que exigeix als fabricants que no proporcionin el mateix tercer a la identificació i nombre del Cadenat de seguretat per garantir que els productes tinguin un dret exclusiu d'ús.
Tercer, tractar de no triar utilitzar una sèrie de fabricants que produeixen els mateixos productes de mida / color, els mateixos productes de mida / color són fàcils de copiar, el que implica que els Cadenats de seguretat no poden aconseguir efectes antirobatori.
Els cadenats de seguretat s'utilitzen generalment per evitar danys sobtats al personal quan estan a prop de l'equip a causa de la reparació o manteniment d'equips.
Quin és l'ús d'un cadenat de seguretat?
Ocasions comunes Les següents ocasions, hem d'utilitzar el Cadenat de seguretat:
1, per evitar que el dispositiu s'iniciï sobtadament, hauríeu d'utilitzar el Cadenat de seguretat del cadenat de seguretat
2, per prevenir l'alliberament sobtat d'energia residual, el millor és utilitzar el bloqueig del cadenat de seguretat:
3. Utilitzeu un cadenat de seguretat quan heu d'eliminar o passar un dispositiu de protecció o una altra instal·lació de seguretat
4, quan una part del cos pot ser capturat per la màquina s'ha de bloquejar quan l'àmbit de treball:
5, el personal de manteniment de potència en el manteniment del circuit, l'ús d'equips de seguretat ha d'estar en el bloqueig de la carretera
6, el personal de manteniment de la màquina en la neteja o lubricació amb el funcionament de la màquina, s'ha d'utilitzar la màquina al botó d'interruptor Cadenat de seguretat
7, personal de manteniment en l'eliminació de fallades mecàniques, s'ha d'utilitzar per arrencar el dispositiu mecànic. Cadenat de seguretat L'Administració de Seguretat i Salut Ocupacional (OSHA) dels Estats Units va suggerir que totes les empreses estiguessin equipades amb un personal de Cadenat de seguretat. És responsabilitat de l'empresa seguir el sistema seleccionat en el lloc de treball. Un cadenat de seguretat no és una eina per a la potència d'extinció, i només es pot bloquejar quan la font d'alimentació està aïllada.
Quan una persona està autoritzada per realitzar la mateixa tasca, cada empleat ha de realitzar personalment el seu propi procediment de seguretat de cadenat en comptes de posar les seves esperances en d'altres. No estigui autoritzat mai a eliminar el vostre Cadenat de seguretat. Ús únicament de l'equip que hagi completat el dispositiu de seguretat Safety Padlock.
Quan porteu el torn, no heu d'alliberar el Cadenat de seguretat original, heu d'esperar fins al següent successor d'acord amb els requisits del Cadenat de seguretat per tal d'aixecar el Cadenat de seguretat original. Al mateix temps, el nou successor ha de tornar a confirmar que el Cadenat de seguretat és segur i fiable, confirmat abans de l'operació. Nunca posi la seguretat en el cadenat de seguretat d'una altra persona, recordeu sempre el seu propi Cadenat de seguretat per protegir la seva pròpia seguretat.
Utilitzeu el cadenat de seguretat correcte, per exemple, per bloquejar la vàlvula de porta de canonada de 3 polzades, i ara és una vàlvula de seguretat de 5 polzades a 6,5 polzades, no tingui intenció d'utilitzar i no coincideix amb el Cadenat de seguretat, ha de prendre immediatament la mida correcta del Cadenat de seguretat.
Assegureu-vos que el seu cadenat de seguretat sigui resistent al seu entorn, com ara la humitat, la corrosivitat, etc., en cas contrari perdrà l'efecte.
Els calaixos de seguretat i la llista s'han de combinar i no es poden reemplaçar. Des del 2 de gener de 1990, sense importar quan la substitució de maquinària i equips, revisió, renovació o innovació, i sempre que s'instal·lin noves màquines i equips, els equips per al dispositiu d'aïllament d'energia s'han de dissenyar per utilitzar el dispositiu de bloqueig.