sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com comprar un bloqueig de bloqueig?

Com comprar un bloqueig de bloqueig?

Aug 14, 2017

Com comprar el bloqueig Hasp?
Tipus de bloqueig de bloqueig: el bloqueig de Hasp es divideix en el bloqueig de la targeta IC (targeta), el bloqueig de la targeta magnètica (targeta), el bloqueig de la targeta del sensor i el bloqueig de la targeta TM, el més utilitzat per al bloqueig de la targeta i el bloqueig de la targeta IC, l'anàlisi de necessitats, el cost del sistema per triar el tipus de bloqueig de la porta instal·lat.
A causa del bloqueig intel·ligent, diferents bloqueigs mecànics, bloquejos intel·ligents relacionats amb maquinària, electrònica, sistemes informàtics, la proposta de selecció d'una millor reputació de la marca madura, la marca de bloqueig intel·ligent domèstic actual, però que es calcula que un conjunt complet de capacitat de producció és inferior del 10%, la millor comprensió dels fabricants del desenvolupament, la producció, la situació postvenda, tant si es tracta d'empreses estandarditzades, ja sigui de construcció del sistema de gestió de qualitat.
Hi ha molts usuaris a causa de la manca d'experiència en adquisicions o només de manera barata (aquestes marques poden ser més barates de bloqueig, però altres accessoris o màquines de targetes són cars, i la distribució gratuïta, el manteniment del preu serà de diversos milers de dòlars), la compra de productes Després d'un període de temps, pot no trobar els fabricants o problemes de qualitat per trobar fabricants de fabricants irresponsables que l'ús indegut de l'usuari no ofereixi manteniment ni accessoris com fenòmens astronòmics.
Bloqueig de les habilitats de compres de Hasp: només perquè el bloqueig de Hasp és cada vegada més consumidor i el costat de l'hotel del favor, i com els consumidors haurien de saber més sobre la compra del sentit comú de bloqueig de Hasp, així que t'ensenyo com comprar el bloqueig de bloqueig.
1, la targeta de bloqueig de la porta o la targeta de tecla del sensor per ser sensible. Per repetir la targeta o la targeta de clau d'inducció després d'obrir la porta ha de ser un funcionament normal, no hauria d'haver-hi cap fenomen "sense resposta" o "error", "caos motor". Per comprovar la informació de bloqueig de la marca, el rellotge no és fàcil de caos, sempre que el rendiment del bloqueig de bloqueig estableixi estable, les anomenades funcions addicionals no tenen un efecte pràctic necessàriament. Ha de triar la seva pròpia funció de correcció d'errors del bloqueig del circuit. L'elecció d'un producte immadur pot no ser capaç d'utilitzar o mantenir un bon treball. El control del circuit xip de microcontrolador de circuits Hasp del circuit de bloqueig de Kofu, el circuit ve amb la funció de correcció d'errors d'informació, la informació del processament del circuit és més estable, el bloqueig de la porta del sensor amb una velocitat d'error de correcció del rellotge dual és molt baixa, el bloqueig de la porta del sensor mitjançant l'adquisició de dades sense fil per al manteniment de la porta Obrir la porta per registrar dades és molt convenient.
2, l'ús d'una mà buida o maneta no ociosa? Segons anys d'ús no hi ha problema. Es recomana utilitzar el cos de bloqueig no buit, el cos de bloqueig no buit del panell quan es produeixi la distorsió i afecta l'obertura de la porta.
3, l'elecció del bloqueig de la porta magnètica de la targeta hauria d'entendre si els fabricants de targetes de bloqueig de portes desenvolupen el seu propi algoritme de xifratge de lector de targetes o l'ús del capçal lector de targetes magnètiques comercialment disponible. Com l'ús del lector de targetes universal per escriure la targeta, altres poden utilitzar un lector de targetes comú per copiar la targeta i no poden aconseguir la confidencialitat. La nova targeta IC de Yu, més targeta de bloqueig amb targeta magnètica, targeta de convidat amb targeta magnètica, informació d'administrador i manteniment amb targeta IC, lector de targetes magnètiques, mòdul de lector propi d'algorismes de xifrat.
4, la targeta es divideix en targeta IC, targeta TM, targeta magnètica, targeta de proximitat, ara s'utilitza més la targeta IC (contacte) i la targeta de proximitat (sense contacte), els panys de les portes de la targeta generalment usen targetes Siemens Ridge , Fudan i altres targetes compatibles). El bloqueig de la targeta d'inducció mitjançant la targeta d'inducció s'utilitza principalment amb la targeta TEMIC (una gran quantitat de targeta d'IC d'inducció, pot llegir i escriure capacitat de funció de dades de 33), la porta del sensor de l'hotel generalment bloqueja la targeta TEMIC. Philips es pot dividir en una sèrie d'àrees per llegir i escriure la capacitat de funció de dades de 1000 bytes, gran capacitat, el preu de la targeta i TEMIC gairebé, però el preu de bloqueig és molt costós. Molta quantitat de consum, assistència, obre la porta a targeta MF1 comú. Hi ha una targeta d'identificació (la targeta d'identificació és la fàbrica que estableix una cadena de codi, només pot llegir la informació, no pot escriure informació a la targeta) La targeta d'identificació generalment s'utilitza en el sistema de gestió de l'ordinador sense llar, apartament de bloqueig intel·ligent, preu de la targeta d'identificació Es tracta de la meitat de la targeta TEMIC. Actualment, hi ha moltes impressions de targetes de visita i la creació de targetes de membres, moltes de les fàbriques de bloqueig de la targeta de fàbrica de targetes, no poden garantir la compra de xips (components electrònics molt paral·lels) i d'embalatge, procés d'impressió de patrons.
5, la porta premeu el mànec per obrir el tancament de la porta, hauria de ser flexible i suau, el tancament del cos no hauria de tenir un so greu de fricció mecànica "Cha" "Cha". La força suau hauria de poder posar el manillar cap avall, tornar-lo a la normalitat. La transmissió mecànica no pot dependre de la lubricació del petroli, depèn de la connexió mecànica del compacte, com tots els que es basen en la lubricació del petroli una vegada un cop transcorregut un temps després de l'assecatge del petroli, el bloqueig de la porta a la falla freqüent.
6, per utilitzar l'estructura estàndard de cinc bloqueig del cos de bloqueig, tanqueu el cos per conduir el pin per conduir. El cos de bloqueig de Ke Yu Bloqueig Hasp a les marques originals conegudes sobre la base del cos de bloqueig per millorar l'estructura del cos de bloqueig en la taxa d'ús intern i estranger és l'estructura més alta, raonable, peces de baix cost, alt rendiment, fàcil instal·lació, llarga durada, la vida normal de més de 15 anys, ha estat elogiat pels usuaris, la llengua d'assegurança, la llengua antilliscant, etc., amb funció anti-tap, tamper. Aplicació de la llengua lateral (anti-llengua) per enfortir l'estructura, prevenir eficaçment la porta després de l'obertura de la llengua quan el vent o el fet de l'home es tanquen quan la llengua es fractura i es doblega.