Com s'ha de seleccionar el bloqueig de la vàlvula de bola

Els panys de vàlvules de bola són un dels panys de seguretat, quan el personal de manteniment per reparar la màquina i la canonada, ha de bloquejar i les peces de la vàlvula de bola de la màquina i la canonada esmentades, per tal d'informar a un altre personal, el lloc de treball és una revisió, la vàlvula de bola no, sense l'operació i el personal de manteniment en manteniment no es produiran perquè l'operació equivocada d'altres persones condueix a l'aparició del perill.

Els bloquejos de vàlvules de pilota generalment es divideixen en dues categories: tipus recte i amb braç. Normalment, el tipus recte és petit, està format per materials plàstics d'enginyeria ABS, la qualitat és lleugera i el braç es compon generalment de braç de bloqueig i porta panys d'escala dental, el braç és d'acer inoxidable i el bloqueig d'escales de dents es compon d'acer inoxidable acer i material ABS, de manera que, en general, el cinturó de vàlvula de pilota de braç tanca qualitat pesada, gran volum i alt cost. Però la influència de la seva modelació és que l'ús de les vàlvules de vàlvules de bola de tipus recte és estret, generalment sota la influència de la vàlvula de bola en ambdós costats del diàmetre de la canonada, si la vàlvula de bola a ambdós costats del diàmetre de la canonada és més gran, Els panys de bola de tipus monoblock tipus B, i s'han d'utilitzar amb bloqueig de bola de braç, ja que aquest últim amb braç, es pot utilitzar per a qualsevol vàlvula de bola, també coneguda com a vàlvula de vàlvula de bola universal.

En la selecció del bloqueig de la vàlvula de bola també s'ha de conèixer la mida de la vàlvula de bola, consulteu el rang disponible de la vàlvula de bola de la placa recta del personal d'atenció al client. Per a la mida de les canonades a banda i banda de la vàlvula de bola, trieu el tipus de pla recte o el que tingui el braç deflector.

3 拷贝