sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com funciona el bloqueig de la vàlvula?

Com funciona el bloqueig de la vàlvula?

Oct 25, 2017

Com funciona el bloqueig de la vàlvula?
El bloqueig de la vàlvula és un gran invent en la nostra vida quotidiana, molt relacionat amb la fiabilitat i l'ús de l'aparell elèctric. Així que tenim una porta d'armari per instal·lar i mantenir-la necessària. S'ha d'estandarditzar i instal·lar correctament, canviar de bloqueig i el panell no pot utilitzar paper i cinta adhesiva a la força que no es pot instal·lar en els panys de les portes de commutació, per evitar el bloqueig de les ratllades superficials pintant-se. Els tancaments de les portes de commutació s'han d'instal·lar d'acord amb la descripció del producte, la instal·lació ha de prestar atenció a la fixació de la porta de tancament, no és d'alta humitat, per evitar la corrosió. S'utilitza en el procés de reparació, hi haurà punts, ja que aquests panys estan fets d'aliatge de zinc i de pany de coure, no és oxidant, l'oxidació es produeix, però la vida és massa llarga, la qual cosa només necessitarà utilitzar el raspall de esprai de la superfície esborrar Es recomana utilitzar un encenedor de porta d'aparellatge d'acer inoxidable que no es oxida i oxidat, sinó que també serà més resistent.
Efecte de Mateu, presumiblement hem escoltat que com més fort sigui el més fort, el feble feble és el fenomen. A la indústria de la vàlvula de bloqueig, el desenvolupament dels gegants de la buidatge de la vàlvula és suau i fràgil. El desenvolupament de la indústria de bloqueig Baode com bola de neu generalment és cada vegada més gran. Mentre que el petit i mitjà comerç de Valvula de bloqueig encara està lluitant, intenta tenir un desenvolupament difícil al mapa.
No obstant això, els gegants de la borsa de la vàlvula també es desenvolupen a partir de petites i mitjanes empreses, al llarg del camí també es produeix un trencament "sagnant", només els èxits actuals. El llindar de les petites i mitjanes empreses ha arribat, el bloqueig industrial de la vàlvula és la porta d'entrada, però és una experiència eloqüent d'èxit; viure és dur, des de la desaparició. Per al desenvolupament de les petites i mitjanes empreses, els esforços continus, la innovació, com més el passat és un exemple exitoso, travessar el passat només es pot classificar en el col·lapse de les xifres empresarials. 2011 més "escassetat" de l'any, el rostre de "escassetat de diners", "escassetat d'electricitat", "escassetat de mà d'obra" i altres escasseses, petites i mitjanes empreses com fer pànic és una qüestió que val la pena pensar. El banc central per elevar els tipus d'interès, les petites i mitjanes empreses que financen una cadena industrial difícil i senzilla que treballen amb mà d'obra és difícil de durar a llarg termini. I la transformació i l'actualització no són només cridar eslògans pot ser tan simple. Pequín i mitjà negoci de la vàlvula de bloqueig, com trencar la maledicció d'efectes Mateu, desfer-se del barret feble més feble, en el difícil entorn de bloqueig de la vàlvula "criatures capturades"?
Les petites i mitjanes empreses haurien de trobar la seva pròpia forma de desenvolupament. Per exemple, la força de la transformació i l'actualització de les empreses, quan la transformació de Huarui, assegurar que en l'entorn complex per mantenir-se al dia, en la supervivència dels més aptes "en forma", la supervivència dels més aptes en el ' excel · lent'; sense suport tècnic ni transformació La força de l'empresa, pot "agrupar" el desenvolupament, en el fred ambient de bloqueig de la vàlvula, la calefacció 'Baotuan', els avantatges de diversos projectes combinen el projecte junts a un nou nivell; o pot triar el mode 1N, diverses petites i mitjanes empreses Aprofitant una gran empresa, desenvolupament impulsat.
En aquest moment, es necessita habilitat per evitar danys al bloqueig en l'ús quotidià, ja que el procés d'exemple ha de mantenir netejat el bloqueig de la vàlvula i, una vegada que hi ha alguna brutícia al voltant, rentar-lo a temps per evitar pols o altres brutals a l'aire al bloqueig va provocar pèrdues innecessàries.
D'altra banda, quan ens desbloquem molt, llavors es pot aconseguir un llapis dins de la tinta que pot ser un bon pany obert. No utilitzeu la força bruta, forçada per evitar la deformació de la porta. En la nostra vida quotidiana, és una forma molt útil de tancar la porta del gabinet elèctric i una bona manera que l'anterior és una forma bàsica de bloqueig de la vàlvula, que es manté regularment.