sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Com podem fer per controlar l'energia perillosa?

Com podem fer per controlar l'energia perillosa?

Aug 10, 2018


Les pràctiques i procediments adequats de bloqueig / etiquetatge protegeixen als treballadors de l'alliberament d'energia perillosa. La norma OSHA per al control d'energia perillosa (bloqueig / etiquetatge) (29 CFR 1910.147) per a la indústria general, descriu accions específiques i procediments per abordar i controlar l'energia perillosa durant el servei i manteniment de màquines i equips. Els empleadors també estan obligats a formar cada treballador per assegurar-se que saben, entenen i que poden seguir les disposicions aplicables dels procediments de control d'energia perillosos. Els empleats han de formar el programa de control energètic i disposar dels coneixements i habilitats necessaris per a la seguretat de l'aplicació, l'ús i l'eliminació de les màquines de control de l'energia.


Els empleats que treballen a la zona on s'utilitza el procediment de control de l'energia han d'estar instruïts en el propòsit i l'ús dels procediments de control d'energia i la prohibició d'intentar reiniciar les màquines o equips que estan bloquejats o etiquetats .


Els empleats que estan autoritzats a màquines o equips de bloqueig i realitzen les operacions de manteniment i manteniment han de ser entrenats en reconeixement a les fonts d'energia perilloses aplicables en el lloc de treball, el tipus i la magnitud de l'energia que es troba en el lloc de treball i els mitjans i mètodes d'aïllament i controlant l'energia.


És una bona opció reorientar a tots els empleats a mantenir la competència o introduir mètodes de control nous o modificats.