Festa de Halloween

Primer de tot, LOCKEY tothom desitja una feliç festa de Halloween! Té una bona estona!

Fanàtic de Halloween Halloween és una festa tradicional a l'oest el 31 d'octubre de cada any. Halloween significa "Santa nit". Halloween s'ha convertit en una de les festes més populars i populars de l'any, i molta gent va celebrar amb gran entusiasme. La nit abans del 1 de novembre és una celebració de tardor, com beltane és una celebració de la primavera.

El símbol de Halloween és el jack-o '-llanterna (també anomenat jack-o-lantern, jack-o-lantern). També és la història d'Irlanda. La història tracta d'un home anomenat JACK. Un dia jack va enganyar el diable en un arbre d'escalada i llavors tallada una creu a la soca d'espantar-lo en baixant. Quan jack va morir, la seva ànima podia anar ni cel ni infern i seu esperit havia de confiar en una petita espelma de guiar-lo arreu del món. A l'antiga llegenda irlandesa, la petita vela es posava dins un rave de ser buidada-out anomenat "JACK LATERN." Es diu que aviat després d'arribar als Estats Units, els irlandesos trobat que carbasses outcompeted naps en origen i talla i es va convertir en animals de companyia Halloween.

A Halloween, nens aniran de casa en casa amb llanternes carbassa i diversos disfresses, dient "truc o tractar." si no li dolços, els nens seran molt enfadat i castigar-lo de diverses maneres.

Nova York també acull un especial Halloween ràpid tour nocturn, amb un munt de vampirs, zombis, bruixes, monstres de ciència i més. Membres del públic estan convidats a visitar el Carnaval, que està ple de gent de totes les edats, gèneres, classes i nacionalitats.

ww