sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Diferents tipus de bloqueig de vàlvules

Diferents tipus de bloqueig de vàlvules

Jul 19, 2018


Lockey proporciona als nostres clients diferents tipus de bloqueig de vàlvules per satisfer les diferents necessitats. El bloqueig de vàlvules comú inclou el bloqueig de la vàlvula de comporta, el bloqueig de vàlvules de bola, el bloqueig de la vàlvula de la papallona, el bloqueig de la vàlvula de bola de la brida i el bloqueig de vàlvula universal


El bloqueig de vàlvules de pilota s'utilitza principalment per bloquejar la vàlvula de bola per protegir la seguretat de la vàlvula de bola

El bloqueig de la vàlvula de la porta és adequat per bloquejar la vàlvula de la porta, que pot protegir millor la seguretat de la vàlvula de comporta.

El bloqueig de la vàlvula de la papallona és adequat per a totes les vàlvules de papallona d'especificacions comunes, una millor protecció contra l'interruptor de la vàlvula de la papallona pot evitar la col·lisió accidental amb eficàcia.

El bloqueig de la vàlvula de bola de brida protegeix la vàlvula de bola de brida envoltant-lo per impedir la reinvegació inesperada dels equips.

El bloqueig de vàlvula universal, igual que el seu nom, es pot aplicar a la majoria de vàlvules per aïllar fonts d'energia perilloses.

4752.jpg