sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Desenvolupament de bloqueig Tagout

Desenvolupament de bloqueig Tagout

Jul 05, 2018


El 1982, OSHA emès el Control de perillosos energia regulació que va entrar en vigor 7 anys més tard per protegir la vida i la salut dels treballadors. Amb l'aplicació del Reglament, el nombre de baixes de treballador nord-americà ha baixat considerablement. En altre paraula, el Reglament va fer grans èxits.

Amb el temps, bloqueig/tagout va esdevenir universal internacionalment. Amb l'adopció generalitzada de bloqueig/tagout, Xina també va sorgir amb l'explicació pertinent en la "Llei de producció de seguretat". És gran plaer per a dos empresaris que veien l'avantatge d'adoptar el programa de bloqueig/tagout i treballadors de les vides dels quals estan garantits.

Amb el desenvolupament de la tecnologia i el progrés de la societat, bloqueig/tagout va esdevenir més específic. Lockey prenent com a exemple, cobrim una gran gamma de cadenat de seguretat, tancament de la vàlvula, bloqueig de cable, magnetotèrmic tancament patronal, tancament patronal pneumàtica, tancament elèctric, forrellat tancament patronal, etiqueta de seguretat, etiqueta bossa 59 caixa 59 seguretat i estació de tancament patronal. Lockey també estan desenvolupant noves tipologies de productes de bloqueig per diferents equips.

Creiem fermament que el bloqueig/tagout desenvoluparà millor en el futur, i tots els treballadors de tot el món podrà treballar sense perill un dia.


2.jpg