sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta d'advertència de seguretat de la Xina Demanda del mercat forçada?

Etiqueta d'advertència de seguretat de la Xina Demanda del mercat forçada?

Aug 24, 2017

Advertència de seguretat de la Xina Etiqueta la forta demanda del mercat?
Atès que el mercat exigeix cada vegada més demanda local d'Etiqueta d'advertència de seguretat, com articles de supermercats, bosses, etiquetes de roba, hospitals i joies.
A continuació es ressalten diverses etiquetes especials d'advertència mèdica. Aquests són els últims anys a la Xina que s'aplica gradualment a les etiquetes mèdiques d'advertència de seguretat i té bones perspectives de mercat, esperem inspirar a tots.
1. Etiqueta d'advertència de seguretat de la bossa de sang
En l'actualitat, la demanda de seguretat de seguretat de les bosses de sang a la Xina va augmentar significativament, no només per les necessitats dels pacients amb impressió periòdica, moltes empreses del nostre país han d'examinar la composició de la sang. Bosses de sang Advertència Etiquetes de seguretat a través del centre de certificació de qualitat de la certificació RoHS, la central xinesa de la prova no tòxica, que es relaciona amb la qualitat de la sang i la seguretat de la transfusió de sang.
2. Suspensió de les etiquetes d'advertència de seguretat
S'ha iniciat la suspensió de l'etiqueta d'advertència de seguretat a la Xina, però els mercats estrangers no han estat nous. Mitjançant l'ús de materials i processos especials, penjar les etiquetes d'advertència de seguretat pot portar informació, però també té una bona avaluació de l'efecte de suspensió, simplifica enormement la complicada suspensió del procés hospitalari, estalviant temps i millorant l'eficiència.
3. Etiqueta d'advertència de seguretat de baixa penetració
En comparació amb els requisits de l'etiquetatge ordinari d'ampolles, l'etiquetatge de productes farmacèutics líquids en l'etiquetatge de ampolles de LDPE serà el risc de penetració adhesiva. Per tant, això requereix una baixa permeabilitat o fins i tot una etiqueta d'advertència de seguretat no permeable. Com Avery Dennison perquè els clients desenvolupin un adhesiu no permeable.
4. Etiquetes d'advertència de seguretat de petit calibre
A la indústria farmacèutica i als productes sanitaris del RMB, hi ha hagut molts envasos petits de menys de 15 mm de diàmetre de diàmetre. Una gran part d'aquest motiu s'hauria d'atribuir als resultats actuals de la investigació de la medicina, és a dir, la concentració de medicaments és cada vegada més alta, de manera que la demanda d'envasos de petit diàmetre augmenta. En conseqüència, això va provocar la necessitat d'etiquetes d'advertència de seguretat de petit calibre, proporcionant una nova àrea de mercat per a empreses farmacèutiques d'impressió d'etiquetes d'advertència de seguretat.
5. Etiqueta d'advertència de seguretat a baixa temperatura
Com que els requisits de laboratori per a la conservació de la temperatura ultra baixa de l'alta impressió offset, com la temperatura d'emmagatzematge de gel sec de -80 ℃, la temperatura d'emmagatzematge de nitrogen líquid de -196 ℃, l'ús d'etiquetes d'advertència de seguretat normals no pot complir aquest requisit. utilitzeu etiquetes d'advertència de seguretat a baixa temperatura, de manera que hauran de néixer etiquetes d'advertència de seguretat a baixa temperatura.
6. Etiquetes d'advertència de seguretat fluorescents
Cada fàrmac ha de tenir una màquina d'identificació clara, per facilitar el seguiment i la traçabilitat. Com a resultat, les persones normalment utilitzen l'etiqueta d'advertència de seguretat del codi per identificar-la. Per minimitzar la velocitat de fuga, el personal rellevant ha de comprovar cada fàrmac per assegurar-se que l'embalatge mèdic s'adjunta amb les etiquetes d'advertència de seguretat. L'etiqueta d'advertència de seguretat de codi blanc és relativament fàcil de detectar, però per a l'etiqueta d'advertència de seguretat del codi de pel·lícula transparent, és necessari en el material adhesiu imprès a la superfície del patró fluorescent o per al material autoadhesiu per donar el seu propi efecte fluorescent , que és etiqueta d'advertència de seguretat fluorescent.
7. Etiqueta d'advertència de seguretat de seguretat
La seguretat del procés de la cadena de subministrament continua sent essencial per garantir l'autenticitat i la seguretat dels productes farmacèutics.
Des del punt de vista actual, "l'informe anual de la indústria de la impressió de la Xina", la falsificació de productes farmacèutics genuïns continua sent una continuació del problema en el context global. S'estima que entre un 10% i un 20% dels productes farmacèutics del món són productes falsificats. Per acabar amb productes farmacèutics falsificats, molts fabricants de productes farmacèutics estan adoptant un model de negoci de la cadena de subministrament contracció, i l'envasament i l'etiquetatge van mostrar un fort interès, especialment per a la tecnologia de seguretat, un lloc suau que també va donar a llum l'etiqueta d'advertència de seguretat de la demanda del mercat.