sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig del cable en el mercat del futur

Bloqueig del cable en el mercat del futur

Jul 24, 2017Cable de bloqueig en el futur mercat

Els experts creuen que el mercat de segells de bloqueig de la Xina en els pròxims cinc anys tindrà una taxa de creixement anual mitjana del 12%, especialment en l'embalatge flexible i l'embalatge de plàstic, i els envasos de vidre inevitablement substituiran l'altra forma d'embalatge, molt per davant del creixement del Les pestanyes de bloqueig del cable, la taxa de creixement anual mitjana arribarà al 16%, de manera que el bloqueig del cable a les etiquetes de 2015 es convertirà en l'aplicació d'etiquetatge dels aliments més gran i més avançada.

Pel que fa a les tendències del desenvolupament, hem de mirar cap enrere i veure què ha passat al món en els últims 10 anys. Començant en el nou segle, ens enfrontem al repte de diversos aspectes com l'economia d'Internet va començar a desenganxar, a l'hora d'expandir la integració econòmica global, al mateix temps, el món s'enfronta amb l'amenaça del terrorisme, que crea tensions en Orient Mitjà, va crear una escassetat de petroli cru, canvi climàtic i escalfament global, fa cinc anys, l'auge de la nova economia, l'amenaça d'una tempesta financera en els últims tres anys, la terra s'enfronta a la prova de desastres naturals ... En En aquests casos, l'economia mundial comença a canviar cap als països en vies de desenvolupament d'Amèrica del Sud, Europa oriental i Àsia.

Posició de futur del mercat de la bogota de la Xina

Els experts creuen que el mercat de l'etiqueta de bloqueig per cable de Xina en els pròxims cinc anys tindrà una taxa de creixement anual mitjana del 12%, el consum augmentarà a partir dels actuals 1.6 bilions de metres quadrats a 1.6 bilions de 2.900 milions de metres quadrats, 10 anys més tard estarà a prop 5 mil milions de metres quadrats, les seves àrees de creixement es concentren principalment en quatre grans sectors industrials. Les etiquetes de la indústria alimentària, per exemple, creixeran significativament en els pròxims cinc anys, gràcies al desenvolupament propi de la indústria alimentària.

La indústria alimentària en els pròxims cinc anys mantindrà una taxa de creixement anual mitjana del 7%, en el procés de desenvolupament, s'incrementarà l'aplicació de metall, vidre i envasos de plàstic, el creixement de les etiquetes dels aliments es va generar un gran impuls, a causa de L'adopció de l'embalatge, fa que l'etiqueta sigui més alta que el creixement del creixement de la indústria alimentària, la taxa de creixement anual mitjà arribarà al 10%. Específic per al bloqueig del cable

La tendència del desenvolupament econòmic mundial

Les economies desenvolupades durant el 2010 el producte intern brut representen el 69% de l'economia mundial, s'espera que el 2020 caurà al 61%, la proporció d'això significa que en els pròxims 10 anys la proporció augmentarà significativament en l'economia, els països en desenvolupament tindran un nivell més gran Paper important de les economies. L'any 2000, el producte interior brut dels Estats Units va ser quatre vegades superior al de la Xina, però els experts calculen que el PIB de la Xina arribarà a la meitat de la dels Estats Units abans del 2020, i augmentarà del 25% al 50% en només 20 anys.

Això coincideix amb l'economia mundial, el bloqueig global de cable, la dosificació de les etiquetes s'estan desenvolupant, la mida del mercat actual de l'etiqueta de bloqueig del cable és d'uns 15 mil milions de metres quadrats, els propers 10 anys s'espera que arribin a 20 mil milions de metres quadrats, el 80% Del creixement provindrà de les economies en desenvolupament. En els pròxims 10 anys, el creixement de les etiquetes de bloqueig del cable serà principalment de la Xina, l'Àsia Meridional, Amèrica del Sud, Europa de l'Est, el consum per càpita de països desenvolupats augmentarà de 9,2 metres quadrats fins a 9,8 metres quadrats, en el mateix període del món en desenvolupament El consum per càpita augmenta de 0,8 metres quadrats a 0,8 metres quadrats, el 2020, el creixement del mercat només va ser un 1% als països desenvolupats; els països en desenvolupament, el creixement del mercat assolirà el 7,2%, el creixement del mercat a Xina arribarà a l'11,2%, molt per davant d'altres països , Es pot dir que és el creixement global nacional més obvi, especialment en els països en desenvolupament.

Amb el creixement de les economies en desenvolupament, la cadena de subministrament de matèries primeres es trenca, la manca d'oferta i les fluctuacions de preus continuaran inevitablement. L'índex de preus de les matèries primeres augmenta durant la pròxima dècada a causa de la limitada escassetat de recursos i la terra. L'any 1980 l'economia mundial consumeix que la terra pot proporcionar recursos, les emissions de carboni i la terra pot proporcionar recursos, els propers cinc anys, consumirem que la terra pot proporcionar recursos d'1,6 vegades, de manera que l'escassetat de matèria primera continuarà Condueixen a l'augment dels preus. Totes les empreses tenen la responsabilitat de crear materials sostenibles, ja que ja estan treballant en aquest aspecte, fino huichuan i fino blue.

El canvi econòmic mundial afecta el nostre mercat de la indústria del bloqueig del cable

Els països desenvolupats a Europa i al mercat dels Estats Units, el consum per càpita de Cable Lockout és de 8 a 12 metres quadrats, mentre que els països en desenvolupament propers a 1-3 metres quadrats, que mostren plenament l'economia mundial, que està estretament relacionada amb el consum de Cable Lockout Etiqueta de bloqueig de cable té un gran espai de desenvolupament.

Cable de bloqueig de les perspectives futures del mercat

En les últimes dècades, l'etiqueta de Cable Lockout ha ocupat una part important del mercat, mentre que el cost de l'etiqueta de bloqueig per cable de l'aplicació integrada de cola d'humitat específica i de liquidació és alta, però en relació amb l'etiqueta de la bobina i la contracció de l'etiqueta, el cost complet de l'etiqueta de bloqueig de cable és Baixa, de manera que l'etiqueta de bloqueig del cable contínuament reemplaça l'altra tecnologia o procés, això es deu principalment a les característiques dels materials de l'etiqueta de bloqueig del cable, com ara la diversificació del material, la bona aparença i l'aplicació integrada d'un cost competitiu.