sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Esteu conscient de la seguretat del bloqueig de la vàlvula?

Esteu conscient de la seguretat del bloqueig de la vàlvula?

Oct 16, 2017

Coneixes la seguretat del bloqueig de la vàlvula?
El bloqueig de la vàlvula es desenvolupa amb el desenvolupament de tecnologia electrònica, en l'ús de la comoditat, el mètode de bloqueig anti-vàlvula per obrir, la gestió intel·ligent i altres aspectes del bloqueig mecànic no es poden comparar, de manera que els requisits de seguretat de la indústria són àmpliament utilitzats. Actualment en el mercat es troben principalment targetes magnètiques, targeta IC, targeta TM, targeta de RF Valvula de bloqueig. En moltes marques, moltes varietats de bloqueig de vàlvules, com triar? A la compra de bloqueig de la vàlvula, el recordatori ha de comprendre els principis següents. En el cas que
Funció que s'utilitzarà conjuntament amb el medi ambient
Segons l'aplicació per determinar els requisits funcionals, perquè l'ús de diferents entorns té un enfocament funcional diferent. Com a oficina d'institucions financeres, el bloqueig de la vàlvula ha de tenir la funció: tota la targeta de claus ha de tenir funció de límit de temps, bloquejar la porta per obrir la funció de registre, hi ha funcions de gestió jeràrquica. Sobre la base de les funcions bàsiques, per adaptar-se al desenvolupament futur, es pot considerar l'expansió del sistema de bloqueig (el sistema pot gestionar l'oficina del personal, el canal públic, el canal dedicat, etc.), consideri la tecnologia del sistema de targetes interfície i altres qüestions, per fer la porta de la sala de monitorització en temps real De l'estat, en el cas d'esdeveniments extraordinaris es pot controlar la porta oberta i així successivament. La millor solució és connectar el bloqueig de la porta i considerar la interfície d'un altre sistema de targeta IC per aconseguir la targeta.
La seguretat, l'estabilitat és extremadament important
Els tancaments de les portes com a productes de seguretat han de ser segurs i estables. La seguretat es pot mesurar de dues maneres: una és resistir la destrucció intencional, el malversament i el deliberament de l'extracció, perforació i altres danys violents. En aquest sentit, el bloqueig mecànic actual i la força mecànica del bloqueig de la vàlvula generalment són capaços de complir els requisits. En tots els tipus de panys de les portes, només la targeta RF Valve Locking és una estructura completament tancada, la millor seguretat. En segon lloc, per evitar que s'obri la tecnologia, la capacitat anti-tecnologia de bloqueig mecànic s'obre molt pobre. Independentment de l'estructura del bloqueig mecànic es pot obrir per altres mitjans. La clau es pot copiar és un gran risc per a la seguretat. Al bloqueig de la vàlvula, la targeta es pot copiar fàcilment a causa de restriccions de contrasenya. La targeta IC i la targeta de RF solucionen completament el problema de la prevenció de la tecnologia.
Com a bloqueig de la porta, la seva estabilitat també és molt important. A la porta no s'ha d'obrir la porta, la porta no es pot tancar quan la porta de la indústria financera pot causar greus pèrdues. En general, diversos bloqueig de vàlvules, l'estabilitat de bloqueig de la vàlvula de la targeta RF van ser significativament més altes que altres bloqueig de vàlvules. La targeta magnètica té por del fort camp magnètic, la targeta IC té por del petroli, la pols i l'electricitat estàtica (especialment el temps sec i la llana junts), i la targeta RF amb unes característiques completament segellades, impermeables, antiestàtiques i anti pols. Des del punt de vista del lector, només el lector de targetes RF no toca, la seva vida més llarga.
Cal tenir en compte la tendència de desenvolupament de la tecnologia
La targeta IC pot ser usada com a identificació, bitllets, monedero electrònic, etc., i contacteu amb la targeta IC L'operació de la targeta de bloqueig de la vàlvula no és convenient (temps de funcionament prolongat), mala adaptabilitat ambiental i altres problemes difícils de ser eliminats progressivament, especialment en públic i semi -utilització pública del medi ambient, com assistència, menjador de consum, sistema de transport públic, estacionament, etc. La targeta IC sense contacte El bloqueig de la vàlvula és un nou tipus de bloqueig de vàlvules que s'acaba de produir. Degut a la seva alta fiabilitat, alta seguretat, sense contacte, funcionament ràpid i senzill, llarga vida útil i convertit en contacte de targetes IC Valve Productes de reemplaçament de bloqueig.